Dit is de twerk game van Lil Nas X

News
vrijdag, 09 april 2021 om 7:30
lilnasxf1617896566
Lil Nas X heeft een week geleden zijn nieuwe nummer ‘MONTERO (Call Me By Your Name)’ uitgebracht. Vervolgens kondigde hij ook zijn ‘Satan’-schoenen aan, die een flinke dosis aan kritiek hebben ontvangen. Nu haalt Lil Nas X, nog iets bijzonders uit de kast…een twerk hero game
De game is Twerk Hero, en duidelijk in beeld krijgen we Lil Nas X te zien, terwijl zijn nieuwe hit MONTERO afspeelt. In de game moeten spelers de muis gebruiken om zoveel mogelijk ‘Temptations’ te halen om vervolgens naar het volgende level te gaan. Er zitten in de game vier levels, waarvan elke aansluit op de muziekvideo van de onlangs uitgebrachte hit.
Roni Games heeft de game gemaakt en dat met de Unity engine, aangezien Flash helaas verdwenen is. De Twerk Hero game van Lil Nas X heeft nog net niet genoeg jiggle physics om je beeldscherm uit te springen.

Satan schoenen van Lil Nas X

Naast zijn game online te hebben gebracht, heeft Lil Nas X vorige week ook een aankondiging gedaan over zijn eigen ‘Satan’ schoenen. Het is niet de eerste keer dat er een bijzonder exemplaar schoenen op de markt komen, er waren namelijk ook al eens ‘Jezus’ schoenen. De zolen zouden deels gevuld zijn met heilig water.
Lil Nas X dacht een leuke stunt uit de halen en zijn eigen versie van de schoenen te maken, alleen gebruikte hij duidelijk geen heilig water. In de ‘Satan’ schoenen van Lil Nas X, zat namelijk één druppel écht bloed in de zool. Nike heeft ondertussen een rechtszaak aangespannen en deze gewonnen, waardoor de schoenen niet meer verkocht mogen worden.