Hoeveel werd Bridgerton ster Regé-Jean Page aangeboden voor terugkeer in de serie?

  Bridgerton ster Regé-Jean Page deed een schokkende onthulling afgelopen week toen aangekondigd werd dat hij niet terugkeert als de Duke of Hastings in Bridgerton seizoen 2. Toch kreeg hij een hoog bedrag aangeboden voor een gastrol in enkele Bridgerton seizoen 2 afleveringen. Wat was dit bedrag?

  Netflix

  Regé-Jean Page zegt tegen Variety dat het eerste seizoen een begin, midden en eind heeft en dat de familie Bridgerton in seizoen 2 verder kan gaan, waardoor zijn rol, volgens hem, niet meer hard nodig is voor het gehele verhaal. Tevens was zijn contract voor de serie een jaar geldig. Regé is nu flink gefocust op zijn acteercarrière naast de Netflix-serie, aangezien het filmen van de film The Gray Man net afgelopen is en het filmen van Dungeons & Dragons binnenkort gaat beginnen voor meerdere maanden.

  Aanbod Bridgerton ster Regé-Jean Page voor terugkeer serie

  Bronnen dichtbij THR zeggen dat Regé-Jean Page per aflevering een bedrag van om de nabij 50.000 dollar zou krijgen, als hij in het tweede seizoen wilde verschijnen. Maar dit heeft de acteur geweigerd, voor zijn verdere acteercarrière en omdat hij vond dat zijn verhaal in de serie afgesloten was.

  Als we de boeken van Julia Quinn mogen geloven, de boeken waar de serie op gebaseerd is, focust elk seizoen zich op een andere Bridgerton-familielid. Het tweede seizoen van Bridgerton gaat nu vooral focussen op Anthony. In het eerste seizoen lag de focus vooral op Daphne en Simon.

  Phoebe , de actrice die Daphne in seizoen 1 speelde, blijft wel haar rol spelen in het tweede seizoen als de zus van Anthony, die hem begeleid in zijn zoektocht naar de liefde.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.