Dit is hoe Charlie Cox’ Daredevil verschijnt in Disney+ serie Echo

  Charlie Cox’ Daredevil, de superheld die een eigen serie heeft op Netflix, zal verschijnen in gloednieuwe Disney+ serie Echo. Hoezo maakt de superheld de overstap van Netflix naar Disney+?

  Netflix

  Er waren geruchten dat Charlie Cox als Daredevil zou verschijnen in Marvel’s Spider-Man: No Way Home. Eerst leek het erop dat dit niet ging lukken, aangezien Netflix rechten heeft op de superheld. Maar door de pandemie zijn de opnames van de film naar voren verschoven, waardoor het Marvel Studios lukt om de superheld terug te halen voor de nieuwste Spider-Man film.

  Charlie Cox' Daredevil in Disney+ serie Echo

  Doordat Marvel Studios nu meer kan doen met Charlie Cox’ Daredevil, lijkt het erop dat de superheld zonder zicht een rol gaat vervullen in de nieuwste Disney+ serie Echo. Deze superheldin, die gespeeld gaat worden door Alaqua Cox, verschijnt als eerst in de nieuwe Hawkeye serie. Hier wordt haar karakter opgebouwd.

  De superheld maakt niet per se zijn debuut in de Echo serie, aangezien de kans groot is dat hij als eerst verschijnt in Spider-Man: No Way Home. Maar doordat hij in deze nieuwe Disney+ serie gaat verschijnen, wordt zijn aanwezigheid vastgesteld in de MCU. Hierdoor is de kans groot dat we hem in toekomstige Marvel-projecten vaak gaan tegenkomen.

  In de Marvel comics zijn Echo en Daredevil geliefden van elkaar. De kans is dus groot dat we deze verhaallijn in de nieuwe Disney+ serie terug gaan zien.

  Ben jij enthousiast om Charlie Cox’ Daredevil te gaan zien in de nieuwste Echo Disney+ serie? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.