Nieuwe trailer Disney+ serie Loki onthuld

  Onder de vele projecten die Marvel in ontwikkeling heeft voor Disney+ is ook een serie over superschurk Loki. Behalve een teaser in december waren er tot nu toe nog maar weinig beelden van de serie te zien. Een nieuwe trailer brengt daar verandering in.

  Disney+

  De serie volgt Loki na de gebeurtenissen van Avengers Endgame. In die film was te zien hoe hij op een eerder moment in de tijdlijn aan zijn straf wist te ontkomen met behulp van de Tesseract. Maar die ontsnapping is niet zonder gevolgen.

  Wat is er in de Loki Trailer te zien?

  Loki’s ontsnapping heeft de nodige problemen gecreëerd in de realiteit. De Time Variance Authority, onder leiding van Mobius M. Mobius (Owen Wilson), wil dat hij zelf helpt om de boel weer recht te zetten. Dat gaat van Loki’s kant alleen niet van harte, zoals je in de trailer hieronder zelf kunt zien.

  Wanneer verschijnt de Loki serie op Disney+?

  De Loki serie staat nog niet echt voor de deur, maar laat ook niet heel lang meer op zich wachten. Vanaf 11 juni verschijnt de serie op Disney+. Voor Marvel-fans betekent dat dat er tussen het einde van The Falcon and The Winter Soldier en het begin van Loki een wat rustigere maand zit.

  In Loki zijn hoofdrollen weggelegd voor Tom Hiddleston (Loki) en Owen Wilson (Mobius M. Mobius). Alle afleveringen worden geregisseerd door Kate Herron, die je misschien kent van Netflix’ Sex Education. De serie wordt geschreven door Rick and Morty schrijver Michael Waldron.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.