Update - Nieuwe Call of Duty Modern Warfare maps weggehaald

News
donderdag, 08 april 2021 om 13:00
drainage modern warfare mapf1617268598
Infinity Ward heeft stilletjes nieuwe Call of Duty Modern Warfare maps toegevoegd. Zo blijkt na de meest recente update van de game. Nadat deze eerder deze week live ging, zijn ineens drie nieuwe maps te vinden in de game.

Update - Deel van de nieuwe Call of Duty Modern Warfare maps weer weggehaald

Nadat vorige week nog de leuke verrassing werd voorgeschoteld in de vorm van nieuwe maps voor Call of Duty Modern Warfare zijn nu twee van deze maps weer uit de game gehaald. Het meest opvallende is dat Infinity Ward, ontwikkelaar van de 2019-titel, de maps zonder enige reden heeft verwijderd. Het betreft Al-Raab Airbase (6v6) en Drainage (Gunfight) die niet meer speelbaar zijn. Killhouse is daarentegen nog wel beschikbaar in de multiplayer.
Oorspronkelijke bericht hieronder:
In totaal zijn er drie nieuwe maps te vinden in Call of Duty Modern Warfare. Tenminste, nieuw voor de 2019-titel. Het betreft namelijk de toevoeging van onder andere Killhouse uit Call of Duty 4: Modern Warfare. De map kwam eerder al naar Call of Duty Mobile.
De 6v6-map uit de eerste Call of Duty Modern Warfare-game is alleen niet de enige. Ook 6v6-map Al-Raab Airbase maakt haar opwachting in de multiplayer van de 2019-game. Als laatste is ook Gunfight-map Drainage toegevoegd.
call of duty modern warfare 5f1586412973

Call of Duty Modern Warfare maps zijn een verrassing

De toevoeging van de nieuwe Call of Duty Modern Warfare maps komt redelijk onverwacht. Doorgaans worden de Call of Duty-games na een jaar achtergelaten door de ontwikkelaars om door te werken aan de volgende titel. In 2020 kwam bijvoorbeeld al Call of Duty Black Ops Cold War uit, net als Call of Duty Warzone. Laatstgenoemde is een spin-off die Infinity Ward zelf ontwikkeld en nog steeds ondersteund.
Onduidelijk is nu of er nog meer nieuwe maps op de planning staan voor Call of Duty Modern Warfare. Voor de nieuwere titels Black Ops Cold War en Warzone kan in ieder geval nog nieuwe content verwacht worden. Daar is net de Seizoen 2 Reloaded update verschenen die wijst op dat het seizoen halverwege is.
Dit bericht is op 8 april 2021 bijgewerkt.