Top 5 beste Massage Guns van nu - Tech Thursday

  Tijdens Corona ben je misschien flink aan het sporten geslagen. Helaas zijn de massagesalons niet volop open om je spierpijn weg te nemen, maar gelukkig is er wel een alternatief in de vorm van Massage Guns. Deze Tech Thursday zetten we de top 5 beste Massage Guns van nu op een rij.

  Sporten is natuurlijk altijd best wel fijn en tijdens Corona is het alleen maar belangrijker geworden om op eigen houtje fit te blijven. Natuurlijk komt bij intensief sporten ook een wat minder prettig element kijken, namelijk spierpijn. Dankzij Corona zijn massagesalons of een fysiotherapeut ook geen voordehand liggende optie en dus zal je het zelf moeten doen. Gelukkig zijn er veel Massage Guns op de markt om je spieren een gunst te verlenen. Deze Tech Thursday hebben wij de top 5 beste Massage Guns van nu voor je verzameld.

  5. Sanbo Massage Gun

  Laten we beginnen met een goedkoop instappertje, want Massage Guns kunnen een duur grapje zijn. Als je een beetje een goede fysiotherapeut hebt, dan herken je het merk Sanbo misschien wel. Het is een bekend merk dat door veel experts wordt gebruikt om te masseren en daarom verdient het merk ook een plek in de top 5 beste Massage Guns van nu.

  Voor een instapmodel is de Sanbo Massage Gun ook al verrassend compleet, zo krijg je er namelijk ook gewoon gelijk een gratis app bij die je uitleg geeft over hoe je het apparaat moet gebruiken. Daarbij komt de handleiding met een grote collectie aan onderzoeken voor als je extra overtuiging nodig hebt dat Massage Guns daadwerkelijk nuttig zijn.

  4. Northwall Massage Gun Pro

  Northwall is ook een van de bekendere merken die een plekje verdient in de top 5 beste Massage Guns van nu op deze Tech Thursday. Van de Northwall Massage Gun is ook wel een goedkopere variant beschikbaar, maar dan kan je eigenlijk toch stiekem beter voor de Sanbo gaan. De Pro-variant van de Northwall Massage Gun is daarentegen wel een hele goede optie en vooral vanwege een hele specifieke reden.

  Het apparaat is namelijk vrij stil voor een Massage Gun en dat is wel prettig, want de meeste Massage Guns maken dusdanig veel lawaai dat je eigenlijk bijna je trommelvliezen uit medelijden kapot wil steken met een scherp voorwerp. Verder is het gewoon een apparaat met heel uitgebreide functies, met dan wel de kanttekening dat je dus geen app krijgt voor extra uitleg, maar je gehoor wil ook wat toch?

  3. Sanbo Massage Gun Pro

  Nu zal je misschien wel even fronsen omdat Sanbo al eerder voorkwam in deze top 5 beste Massage Guns van nu, maar de Pro variant van de bekende Massage Gun verdient eigenlijk wel een vermelding. Hoewel het apparaat niet zo stil is als de tegenhanger van Northwall zit er wel een groot voordeel aan. Laat het nou zo zijn dat de Sanbo Massage Gun Pro niet alleen handig is voor na het sporten.

  De Pro-variant van Sanbo heeft namelijk een medische stand. Deze stand is om een zogeheten Deep Tissue Massage zo accuraat mogelijk na te bootsen. Deze Massages zijn normaal gesproken eigenlijk alleen te krijgen bij een echte therapeut, maar blijkbaar is de Sanbo Massage Gun Pro toch de eerstvolgende beste optie. Nou is de Pro-variant wel wat duurder dan de normale, maar dat zal niet echt een verrassing zijn.

  2. Theragun Prime

  Alvast een waarschuwing, de Theragun Prime is de duurste Massage Gun in deze top 5 van de beste Massage Guns van nu, maar het apparaat mag zeker benoemt worden. Vooral omdat het gewoon een heel geavanceerde Massage Gun is. De Pro-variant van Northwall is namelijk al relatief tot andere Massage Guns bijzonder stil, maar de Theragun Prime is nog stiller dankzij hun unieke Quietforce technologie.

  Daarnaast krijg je ook nog toegang tot een app die via Bluetooth perfect aangeeft hoe jij het apparaat moet bewegen om van je spierpijn af te komen. Een beetje begeleiding is toch wel prettig als je niet heel veel kennis van spiergroepen hebt. Afgezien van al die voordelen heeft de Theragun Prime ook nog een handig handvat en kan je het apparaat op meerdere manieren vasthouden, want het is natuurlijk wel vervelend als je spierpijn vervangen wordt door handkramp.

  1. Hyperice Hypervolt Go

  Deze top 5 van de beste Massage Guns van nu wordt afgetopt door de Hyperice Hypervolt Go. Nou is de vraag wat het apparaat van Hyperice nou zo goed maakt. Heel simpel, de Massage Guns worden gebruikt door de topspelers in de NBA. Als je iets weet van de trainingen in de NBA, dan weet je waarschijnlijk dat die best intens zijn en dat de spelers dus regelmatig massages nodig hebben.

  Dat die topspelers zoals Lebron James dan kiezen voor een Massage Gun van Hyperice spreek wel in het voordeel van het merk. Aangezien de Pro-variant echt ontzettend duur is, is het handig om even te kijken naar de Hypervolt Go die ook makkelijk te nemen is. Het apparaat is namelijk lekker klein en handzaam zodat het gewoon in je sporttas past, toch wel ideaal.

  Tech Thursday: Top 5 beste Massage Guns

  Daarmee is de top 5 beste Massage Guns van nu op deze Tech Thursday weer tot een einde gekomen. Als je buiten in de natuur gaat sporten is het ook wel lekker om een goede camera mee te nemen om mooie foto's te maken. Als je thuiskomt wil je natuurlijk ook wat eten en laat het nou zo zijn dat je ook gezonde dingen klaar kan maken in een airfryer.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.