Spider-Man 3 titel officieel bekendgemaakt!

  Nadat Tom Holland en zijn collega's op Instagram verschillende titels hadden gepost, weten we nu eindelijk de officiële titel van Spider-Man 3. De naam werd bekendgemaakt via een video op Twitter. Spider-Man No Way Home is de naam van de derde film.

  Marvel Studios

  Acteur Tom Holland houdt altijd wel van een grapje en bezit ook een gezonde hoeveelheid zelfspot. Dat zien we terug in het filmpje waarmee de titel voor Spider-Man 3 bekendgemaakt is. In het filmpje vraagt de Spider-Man acteur zich af waarom ze hem de titel van de film niet willen vertellen, terwijl hij heel goed weet dat hij de koning van spoilers is. Zo maakte hij de titel van de vorige Spider-Man film voortijdig bekend.

  Op het einde van het aankondigingsfilmpje zien we de camera draaien naar een whiteboard waar de titel van Spider-Man 3 bekendgemaakt wordt. De film zal door het leven gaan als No Way Home. Dat sluit natuurlijk aan op de geruchten dat de film veel verbinding heeft met het Multiverse. Het is namelijk best wel lastig thuis te komen als je vast zit in een ander universum.

  Jimmy Fallon

  Tom Holland schoof eerder deze week ook aan bij Jimmy Fallon om te praten over de verschillende projecten waar hij mee aan het werk is. Daar is Spider-Man: No Way Home natuurlijk een van de grootste van. Holland geeft aan dat hij nu aan het filmen is in Atlanta voor de film en dat hij heel enthousiast is om te zien hoe het eindproduct wordt, daarbij teaset hij ook een verschijning van zijn broertje, die we vaker terug gaan zien in alle Tom Holland films.

  Holland geeft alleen ook wat slecht nieuws, want hij weet weer te melden dan Andrew Garfield en Tobey Maguire niet in de film zitten. Volgens Holland is het onmogelijk dat ze dat geheim kunnen houden voor hem op dit punt. Toch zou het niet heel gek zijn omdat Marvel koste wat kost spoilers wil voorkomen en Holland natuurlijk wel een reputatie heeft op dat vlak.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.