‘Dit is de regisseur van Avengers The Kang Dynasty’

News
woensdag, 27 juli 2022 om 11:56
avengers endgamef1613468936
Tijdens San Diego Comic Con kwam Marvel met heel wat MCU-aankondigingen. Daaronder vielen ook twee Avengers-films, maar een regisseur voor deze films was nog niet aangekondigd. Maar het lijkt erop dat de regisseur voor The Kang Dynasty al gevonden is.
Volgens The Hollywood Reporter wordt de volgende Avengers-film geregisseerd door Destin Daniel Cretton. Het is niet de eerste keer dat Cretton een MCU-project mag regisseren: hij was ook verantwoordelijk voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Die film leverde hem een langdurige deal met Marvel op.
Naast de volgende Avengers-film zou Cretton ook betrokken zijn bij een nieuwe serie, genaamd Wonder Man. Ook werkt hij aan een vervolg op Shang-Chi. Deze staan (nog) niet op de planning voor de volgende twee fases van het MCU, dus het lijkt erop dat The Kang Dynasty Crettons eerstvolgende Marvel-film wordt.
The Kang Dynasty wordt snel gevolgd door Avengers: Secret Wars. Het is niet bekend of Cretton ook deze film gaat regisseren. De Russo-broers, die Infinty War en Endgame regisseerden, hebben vaak interesse getoond in het verfilmen van het srtipverhaal met de naam Secret Wars. Maar volgens Kevin Feige zijn de Russo’s niet betrokken bij de nieuwe gelijknamige Avengers-film.

Wanneer verschijnt Avengers 5?

We zullen nog wel even moeten wachten op de nieuwe Avengers-film. The Kang Dynasty staat namelijk pas op de planning voor 2025. Ook Secret Wars verschijnt in dat jaar. Voorlopig kunnen we uitkijken naar de Disney+ serie She-Hulk en de film Black Panther: Wakanda Forever, die dient als slotstuk voor de vierde fase van het MCU.

Populair Nieuws