Black Panther 2 trailer toont schurk en nieuwe held

News
maandag, 25 juli 2022 om 10:21
black panther wakanda forever 2022f1654111037
Er zijn eindelijk beelden van Black Panther: Wakanda Forever, ook wel bekend als Black Panther 2. Het is lang onduidelijk geweest hoe deze film door zou gaan na het overlijden van Chadwick Boseman. De nieuwe trailer geeft een indruk, maar nog geen volledige duidelijkheid.
Tijdens San Diego Comic Con heeft Marvel allerlei MCU projecten onthuld en trailers getoond. Eén van de highlights was Wakanda Forever, zoals Black Panther 2 officieel heet. Deze film verschijnt dit najaar en nu hebben we er een indruk van.
De trailer maakt duidelijk dat T’Challa er net als zijn vertolker Chadwick Boseman niet meer is. Wat er precies met hem gebeurd is laat de trailer alleen in het midden. Wel zien we zijn moeder, zijn zus Shuri en Okoye worstelen met het verlies.
Maar intussen maken ze zich ook klaar voor de strijd met een nieuwe schurk: Namor the Submariner. Daarin worden ze ook bijgestaan door een nieuwe heldin, namelijk Riri Williams, een jong genie dat in zekere zin in de voetsporen van Iron Man treedt. Zij krijgt in 2023 ook een eigen Disney+ serie.

Marvel brengt meer dan Wakanda Forever naar Comic Con

Comic Con is doorgaans een belangrijk evenement voor Marvel, waarbij de aankondigingen zich zelden beperken tot een trailer of twee. Zo zijn de plannen voor de vijfde en zesde fasen van het MCU uit de doeken gedaan (Wakanda Forever sluit fase 4 af). Daarbij hoorde ook de officiële bevestiging dat Daredevil een eigen Disney+ serie krijgt.