‘Oude Marvel-held krijgt Disney+ serie’

News
vrijdag, 17 juni 2022 om 15:30
disneylogof1632855639
Het Marvel-aanbod op Disney+ groeit gestaag door. Alleen dit jaar al heeft de streamingdienst er twee Marvel-series bij gekregen, met meer op komst. Nu zou er een nieuwe serie in ontwikkeling zijn rondom één van Marvels oudste personages.
Volgens The Hollywood Reporter is er een nieuwe Marvel-serie in ontwikkeling. Het zou gaan om een serie over het personage Wonder Man. Hij zou nieuw zijn in het MCU, maar in de stripboeken is hij één van de oudster personages die Marvel heeft.
De serie wordt gemaakt door Destin Daniel Cretton, regisseur van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. De scripts zouden geschreven worden door Andrew Guest. Zijn werk kun je kennen van Brooklyn Nine-Nine en Community.
Op het moment bevindt de serie zich in een vroeg stadium. Als alles soepel loopt zou er in 2023 gedraaid kunnen worden, volgens THR. Dat zou betekenen dat de serie niet eerder uitkomt dan 2024.
wandavisionf1594733115

Wie is Wonder Man?

Wonder Man werd in de jaren 60 aanvankelijk geïntroduceerd als schurk. Maar in de jaren 70 en 80 is hij een held en Avenger geworden. Wonder Man is een alias van Simon Williams, die in het dagelijks leven werkt als acteur en stuntman.
Wonder Man heeft in de stripboeken ook banden met Wanda Maximoff en Vision. In sommige verhalen is hij zelfs door zijn hersengolven een soort broer van Vision. Wanda en Vision zijn belangrijke personages geworden in het MCU, zoals te zien in WandaVision en Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Het is dus niet ondenkbaar dat Wonder Man deel uitmaakt van hoe die verhaallijnen verdergaan.

Populair Nieuws