Daredevil keert terug in nieuwe serie op Disney+

News
maandag, 25 juli 2022 om 10:10
daredevil charlie coxf1658736544
Daredevil is recent officieel onderdeel geworden van de MCU, maar het was even de vraag wat Marvel met het personage zou gaan doen. Dat is nu duidelijk, want Daredevil krijgt een nieuwe serie op Disney+.
Fans van de blinde superheld/advocaat kunnen opgelucht adem haeln. Na de drie succesvolle seizoenen op Netflix keert Daredevil namelijk weer terug naar het scherm in een nieuwe serie op Disney+. Dat hebben Marvel en Disney aangekondigd tijdens de San Diego Comic-Con, zo meldt The Verge. Eerder kwamen al geruchten naar buiten dat er een Daredevil-serie in de maak is.
De serie krijgt de naam Daredevil Born Again en laat Charlie Cox weer schitteren als de titelfiguur. Dat niet alleen, ook Vincent D’Onofrio zal terugkeren als Kingpin, de oersterke aartsvijand van Daredevil. We moeten nog wel even wachten op de release van de serie op Disney+, want die staat gepland voor de lente van 2024.

Meer Daredevil in de MCU

Mogelijk gaan we eerder alleen al het gezicht van Charlie Cox weer zien op Disney+. Volgens The Hollywood Reporter zullen Daredevil en Kingpin namelijk ook verschijnen in een andere MCU-serie: Echo. Die show draait om het personage Alaqua Cox. Zij maakte haar debuut in de serie Hawkeye, waarin ook Kingpin verscheen.
Echo zal ergens in 2023 op Disney+ verschijnen, maar een specifieke releasedatum voor de serie is nog niet bekend.