Nieuwe Marvel-serie krijgt trailer en releasedatum

News
woensdag, 18 mei 2022 om 11:00
she hulkf1654110865
We komen dit jaar geen Marvel-series te kort. De planning begint zelfs aardig vol te raken, want de releasedatum van She-Hulk is bekend. Ook heeft Marvel een trailer voor de serie getoond.
Marvel-fans kunnen weer uitkijken naar een nieuwe serie. De eerste volledige trailer van She-Hulk is nu te zien. De serie heet nu voluit She-Hulk: Attorney at Law en verschijnt al best snel. De serie is een juridsiche komedie, wat enigszins uniek is voor Marvel.
She-Hulk, of Jennifer Walters, is een nicht van Bruce Banner die in de Marvel-strips dezelfde krachten krijgt als de Hulk na een bloedtransfusie van Bruce. De trailer suggereert dat deze oorsprong zal veranderen voor de serie. Het wordt alleen nog niet helemaal onthuld wat de oorzaak van Jennifer’s krachten dan wel is.
Behalve Jennifer Walters (gespeeld door Tatiana Maslany) zien we ook wat oude bekenden in de serie. Zo komt Mark Ruffalo’s Bruce Banner voorbij en is ook Abomination weer terug nadat hij een kleine rol had in Shang-Chi. De trailer van de serie kun je hieronder bekijken.

Wanneer is de release van She-Hulk?

She-Hulk: Attorney at Law gaat op 17 augustus van start op Disney+. Hij telt negen aflveringen, één minder dan in eerste instantie werd gezegd. Voordat de serie van start gaat kunnen fans ook nog Ms. Marvel kijken, want die serie begint in juni. Wat films betreft draait Doctor Strange 2 nu in de bioscoop en verschijnt Thor: Love and Thunder deze zomer.

Populair Nieuws