Volgende Avengers films worden niet door de Russo Brothers gemaakt

News
maandag, 25 juli 2022 om 15:46
avengers endgame review het einde is hier 149888f1621499117
De meest succesvolle film van Marvel is nog steeds Avengers Endgame, die geregisseerd is door de Russo Brothers. Het duo keert alleen niet terug om de volgende Avengers films te regisseren.
Tijdens de San Diego Comic-Con heeft Marvel veel plannen voor de komende jaren bekendgemaakt. Niet alleen is Phase 5 van de MCU uit de doeken gedaan, het bedrijf heeft ook alvast de plannen voor Phase 6 onthuld.
Eén van van de onthullingen die Marvel heeft gedaan is twee nieuwe Avengers film, genaamd Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars. De films zullen pas uitkomen in 2025, maar het geliefde regisseursduo The Russo Brothers zullen niet meewerken aan het project.
Kevin Feige heeft aan Deadline laten weten dat de regisseurs van de laatste Avengers film niet terug zullen komen. Wie de films wel gaan regisseren is nog niet bekend.

The Multiverse Saga

Momenteel is Marvel nog bezig met Phase 4 van de MCU. In de nieuwe fase is de Multiverse geïntroduceerd. Daar zullen de films en series van Marvel ook nog wel even mee doorgaan. Het bedrijf heeft namelijk aangekondigd dat Phase 4, 5 en 6 samen The Multiverse Saga zullen zijn. Net zoals de voorgaande fases samen het verhaal rondom Thanos en de Infinity Stones vormen.

Populair Nieuws