Fortnite krijgt een oneerlijke outfit erbij door samenwerking

News
woensdag, 27 juli 2022 om 13:59
fortnite season 2 chapter 2f1580299707
Sommige gamers zoeken altijd naar manieren om vals te spelen in games en Epic Games komt nu met een officiële mogelijkheid in Fortnite. John Cena komt namelijk naar de battle royale shooter toe.
Vanaf donderdag kunnen spelers in Fortnite een nieuwe outfit kopen, namelijk die van John Cena. Dat is opmerkelijk, want Epic Games doet er normaal alles aan om ervoor te zorgen dat spelers niet kunnen valsspelen in Fortnite, maar nu kan je dus officieel onzichtbaar rondlopen in de wereld.
Gelukkig maakt de outfit je niet écht onzichtbaar, maar je kan dus wel de worstellegende worden in de battle royale shooter. Naast de outfit krijg je ook de mogelijkheid om de WWE Championship Title Back Bling en de Five Digit Slapper Pickaxe te gebruiken. En de set is natuurlijk niet compleet zonder de U Can't C Me Emote.

Niet de eerste samenwerking in Fortnite

Naast John Cena hebben we al veel bekende gezichten van fictieve en non-fictieve personen voorbij zien komen in Fortnite. Zo gaf de battle royale shooter spelers de mogelijkheid om met lightsabers rond te zwaaien op May the Fourth en is ook Eivor uit Assassin's Creed Valhalla naar de game gekomen.
Recent ging ook het gerucht dat Joel uit The Last of Us zou verschijnen in Fortnite. Maar volgens regisseur Neil Druckmann, ondanks dat hij een fan is van de shooter, zal het personage geen cameo krijgen in de game.