Deze serie komt niet meer naar HBO Max

News
woensdag, 10 april 2024 om 14:30
game of thrones jon snow arya starkf1649834332
Game of Thrones kon naarmate het einde naderde op steeds minder waardering rekenen, maar het bleef een succesvolle serie. Er zijn dan ook de nodige spin-offs in ontwikkeling. Eén daarvan ligt alleen op de plank.
Het is alweer een tijdje geleden dat een Game of Thrones spin-off over Jon Snow werd bevestigd. Maar behalve dat Kit Harington aan het project verbonden was, zijn we nooit veel te weten gekomen over hoe de serie eruit ging zien. Een beter beeld van de serie zullen we waarschijnlijk ook niet krijgen, want hij is op dit moment niet meer in ontwikkeling.
House of the Dragon Seizoen 1 - 4K UHD - Import met NL OT Image
House of the Dragon Seizoen 1 - 4K UHD - Import met NL OT
EUR34.99
Op voorraad
Koop op bol.
Dat laat Kit Harington weten aan Screen Rant. Hij geeft aan heel lang stil te zijn geweest over de serie, omdat hij niet wilde dat mensen teveel ideeën zouden krijgen over de serie. Het project zat in een stadium waarin alle mogelijke invalshoeken bekeken werden, en Harington wilde niet dat fans gehecht zouden raken, of juist een hekel zouden hebben, aan een idee dat niet door zou gaan.
Er werd bovendien bij HBO nog beoordeeld of de serie het überhaupt waard was. Dat is volgens Harington momenteel niet het geval, dus is de serie van tafel. Er is geen verhaal gevonden waar iedereen enthousiast van werd en hoewel het zou kunnen dat HBO nog eens terugkomt naar het project, is het op dit moment niet bijzonder waarschijnlijk.

House of the Dragon is deze zomer terug

Het loopt met veel Game of Thrones spin-offs niet erg lekker. Er is bijvoorbeeld ooit een pilot opgenomen die nooit is uitgezonden. Gelukkig is er wel één spin-off die succesvol een werkelijkheid is geworden.
House of the Dragon is namelijk niet alleen uitgekomen, maar ook goed bekeken. Deze zomer is de serie terug met een nieuw seizoen. Daarvan verschenen onlangs twee trailers: één voor beide zijden van de oorlog die aan het einde van het vorige seizoen uitbrak.

Populair Nieuws