House of the Dragon seizoen 2 krijgt releasedatum en twee trailers

News
donderdag, 21 maart 2024 om 16:30
2021 05 06 house of the dragon hightowerf1620288247
Veel Game of Thrones-fans waren niet te spreken over het einde van die serie, maar de franchise lijkt zich voor velen gerevancheerd te hebben met House of the Dragon. Deze zomer verschijnt het tweede seizoen. Nu is de release van het seizoen bekend gemaakt en zijn er niet één, maar twee nieuwe trailers uitgebracht.
In tegenstelling tot veel andere series liep House of the Dragon vorig jaar geen vertraging op. De scripts waren vlak voor de schrijversstaking net af en acteurs konden doordat de productie in Engeland draaide niet zomaar staken, zoals in Hollywood gebeurde. Precies op schema is het deze zomer dan ook tijd voor seizoen 2.
De serie verschijnt zelfs iets eerder dan verwacht. Er werd eerder geschat dat hij tegen het einde van de zomer zou verschijnen, maar de release van seizoen 2 is al in juni, zo werd onlangs duidelijk. Nu is er een specifieke datum, namelijk 16 juni, 17 juni in Nederland.

Dubbele trailer voor House of the Dragon seizoen 2

Die datum is bekendgemaakt tegelijk met de release van twee nieuwe trailers. Dat het er twee zijn, is omdat er aan het einde van seizoen één een oorlog uitbrak tussen twee facties, één onder een groene vlag en één onder een zwarte. Voor beide partijden is er een aparte trailer uitgebracht.
Social media-kanalen van House of the Dragon vragen fans dan ook om te kiezen voor één van die vlaggen. Het is net alsof we weer terug zijn in 2016 en een kant moeten kiezen in aanloop naar de release van Captain America: Civil War. Of de factie waar jij voor bent ook wint, zal moeten blijken wanneer House of the Dragon terug is op HBO Max.

Populair Nieuws

Laatste Reacties