Gecancelde Game of Thrones prequel duikt ineens op

News
maandag, 05 februari 2024 om 14:30
2021 05 06 house of the dragon targaryenf1661985075
Game of Thrones was ooit de grootste tv-serie ooit en leidt dan ook tot spin-offs. House of the Dragon verscheen in 2022, maar er was al veel eerder iets in ontwikkeling dat toen is gecanceld. Daar duiken nu ineens toch beelden van op.
Het Game of Thrones-universum was in 2019 al bijna uitgebreid met een nieuwe serie. Daarin zou Naomi Watts de hoofdrol hebben gespeeld en het verhaal verteld hebben van een huwelijk tussen een Casterly en een Stark. Die spin-off is alleen onverwacht gecanceld, naar verluidt omdat een vroege versie van de pilot niet goed werd ontvangen.
Nu zijn er toch nog foto’s van de spin-off opgedoken. Haar- en make-up artiest Flora Moody laat op Instagram zien wat het proces is van een idee voor een kapsel tot wat er uiteindelijk op beeld te zien is. Daarvoor worden foto’s gebruikt van Naomi Watts in de gecancelde Game of Thrones spin-off.

House of the Dragon seizoen 2 release dit jaar nog

Hoewel deze spin-off met Naomi Watts nooit is verschenen, zijn er wel andere Game of Thrones-spinoffs. Dit jaar kunnen we bijvoorbeeld het tweede seizoen van House of the Dragon verwachten. Mogelijk verschijnt dat tegen het eind van de zomer, als we een ster uit de serie mogen geloven.
Er zijn ook nog andere spin-offs in ontwikkeling. Er is bijvoorbeeld een serie in ontwikkeling voor Jon Snow. Hoe het daarmee gaat is momenteel enigszins onduidelijk.