MediaMarkt stunt met mooie deal voor Switch-game

News
woensdag, 10 april 2024 om 13:30
bayonetta 3f1657721529
Ben je net klaar op de Switch met het uitspelen van een game en op zoek naar een leuke nieuwe volgende titel, waar je niet te veel geld hoef te betalen? Dan heeft MediaMarkt nu een hele leuke actie voor je. Bayonetta 3 is namelijk te koop voor slechts 2 tientjes!
Bayonetta 3 is een gamereeks die bestaat sinds 2009. De game draait om een heks die van gedaante kan veranderen. Deze exclusieve Switch titel is nu te koop voor 20 euro bij MediaMarkt.

Over the top actiegame

Daar staat de volgende omschrijving: ‘ Bayonetta baant zich een weg door meerdere locaties in een geheel nieuwe, over-the-top actiegame voor de Nintendo Switch! Met een gloednieuwe outfit en bekend voorkomende vlechten moet de beruchte 'Umbra Witch' haar pistolen en karakteristieke vermogen om de tijd te vertragen gebruiken in de strijd tegen een mysterieus kwaad. Deze keer heeft ze het gemunt op biologische wapens die Homunculi worden genoemd.’

Spectaculaire combo 

Bayonetta 3 verscheen in 2022 voor Nintendo’s platform. Onze Theo recenseerde game toen met een dikke 8. Daarin had hij het volgende te zeggen:
"Bayonetta 3 werkt op het gebied van vechten namelijk bijna hetzelfde als haar voorgangers, waarbij je met de schiet-, stoot-, trap-, spring- en ontwijkknoppen eenvoudig de meest flitsende combo’s uit je mouw schudt. Een kind kan de was doen zo makkelijk zet je een spectaculaire combo neer."
Zoek je meer een actuele titel, dan kun je overwegen om bijvoorbeeld Paper Mario: The Thousand-Year in de pre-order te zetten. Al is het natuurlijk een gevalletje van appels en peren vergelijken. Want de een is een actie volle game en de andere een role-playing game.
Laten we de vraag daarom open stellen: welke game speel jij momenteel op de Switch? Of waar kijk je naar uit? Laat het ons gerust weten in de reacties hieronder.