Is dit de villain van GTA 6?

News
woensdag, 10 april 2024 om 15:30
2022 02 08 gta 6 1f1644153798
Rockstar heeft dan wel een trailer uitgebracht voor GTA 6, maar verder laat de ontwikkelaar zich nog niet in de kaart kijken. Maar de zoektocht naar nieuwe informatie houdt voor veel fans nooit op. Nu lijkt er iets boven tafel te zijn gekomen over de cast van de game.
De acteurs van GTA 6 staan misschien niet hoog op de lijst van wat men wil weten over de game. Maar wie het wel interessant vindt, speculeert er al tijden over. Zo zijn sommige fans al overtuigd van wie Lucia speelt in de game.
Intussen wordt er nog gezocht naar de acteur achter Lucia’s mannelijke tegenhanger. Er werd eerder gedacht, op basis van vrij weinig bewijs, dat Troy Baker die rol zou inspreken, maar dat heeft Baker onlangs nog ontkend. Game Rant heeft nu een andere kandidaat ontdekt.
De acteur Gregory Connors heeft namelijk op zijn CV staan dat hij een hoofdrol heeft in een productie van Rockstar Games die in 2025 verschijnt. Voor zover bekend kan dat alleen GTA 6 zijn. Connors’ rol staat niet vermeld, maar dat het een hoofdrol is, kan betekenen dat hij de vriend van Lucia is.
Toch is dat niet de enige mogelijkheid: een hoofdrol is niet per se een protagonist. Het kan dus zijn dat Connors een schurk speelt, of een andere rol die prominent genoeg is om op een CV als hoofdrol te omschrijven. Het antwoord zullen we natuurlijk weten in 2025.

GTA 6 ontwikkelaars maken zich zorgen

Terwijl GTA-fans vooral enthousiast zijn over de nieuwe game, zijn medewerkers van Rockstar minder blij. De studio eist namelijk dat alle medewerkers weer op kantoor komen werken. Volgens Rockstar vergroot dat de productiviteit en voorkomt het verdere leaks rondom de game.
Maar volgens medewerkers is dat grotendeels onzin en is het besluit mogelijk een manier om het aantal medewerkers uit te dunnen zonder dat er een officiële ontslagronde nodig is (medewerkers die niet naar kantoor kunnen of willen komen, nemen mogelijk ontslag). Veel ontwikkelaars zijn bovendien bang dat dit juist negatieve gevolgen heeft voor de game. Omdat Rockstar geen controle heeft over wie ontslag neemt naar aanleiding van het beleid, kan er belangrijk talent vertrekken.