George R.R. Martin bevestigt Game of Thrones sequel over Jon Snow

News
vrijdag, 24 juni 2022 om 9:30
nieuwe game of thrones prequel in de maak over house targaryen 154551 1
Vorige week dook ineens het verhaal op dat HBO bezig is met een Game of Thrones sequel-serie, met Jon Snow in de hoofdrol. George R.R. Martin heeft de show nu officieel bevestigd en de naam onthuld.
HBO is weer vol bezig met de wereld van Game of Thrones. In een blogpost heeft George R.R. Martin, de schrijver van de A Song of Ice and Fire boeken, officieel laten weten dat er wordt gewerkt aan een gloednieuwe serie met Jon Snow in de hoofdrol. Kit Harington zal weer in de huid kruipen van de bastaard en het idee voor de serie is ook van de acteur zelf.
De serie speelt zich af na het einde van Game of Thrones en heeft momenteel de werktitel SNOW. Veel details heeft de schrijver verder niet gedeeld over de serie, maar hij laat wel iets interessants weten over de productie van meerdere series bij HBO.

Game of Thrones prequel in augustus

Dat er ideeën waren voor nieuwe Game of Thrones series was bekend, maar tot nu toe was er voor slechts één de bevestiging dat het project ook echt in ontwikkeling was. Het lijkt er dus op dat fans kunnen uitkijken naar nog veel meer avonturen in de wereld van Westeros.
De serie die al bekend was, is House of the Dragon. We hoeven daar ook niet meer lang op te wachten, want de prequel-serie verschijnt op 22 augustus op HBO Max. De serie volgt een burgeroorlog tussen de Targaryens ongeveer 200 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones.