De jacht op de Iwakta Panther is geopend in Red Dead Online

  Dieren en mensen zijn in Red Dead Online het slachtoffer van een dodelijke nieuwe Legendary Animal. Deze week wordt dan ook de jacht geopend op de Iwakta Panther in het digitale Wilde Westen.

  Er heerst veel angst rond Braithwaite Manor. Meerdere arbeiders en dieren zijn namelijk al verloren gegaan aan de legendarische Iwakta Panther. Harriet Davenport stuurt dan ook alle Naturalists op pad om het mythische dier te vinden, te verdoven en een sample ervan te verzamelen.

  Gus MacMillan zal ondertussen uitkijken naar jouw komst als je besluit om de dodelijke katachtige om te leggen. Breng je MacMillan namelijk de huid van het dier, dan kan je niet alleen de Iwakta Coat maken, maar ook een nieuwe variant voor de Improved Bow. Als je één van de twee aanschaft bij Gus, dan krijg je bovendien een gratis Single Bandolier naar keuze.

  Profiteren van flinke voordelen in Red Dead Online

  Vorige week zijn er met de Halloween update een aantal griezelige voordelen bijgekomen in Red Dead Online. Daar kan je deze week al helemaal van profiteren. De nieuwe PvP modus Dead of Night zal spelers nu namelijk belonen met maar liefst drie keer zoveel goud en ervaringspunten. Als je in het bezit bent van de Halloween Pass, dan krijg je naast de andere voordelen nu ook een gratis Weapon Component naar keuze.

  Voor de specialistische rollen zijn er ook weer genoeg bonussen. Voor alle Bounty Hunter missies, Collector sets en Moonshiner en Trader sales krijg je twee keer zoveel ervaringspunten en 25 procent meer dollars. Bovendien kan je deze week alle rollen die je nog niet in je bezit hebt, aanschaffen voor vijf goudstaven minder en zelfs tien minder in het geval van de Moonshiner.

  Tel daar ook nog eens 40 procent korting op alle Gun Belts, Bandoliers, Ponchos, zadels en Saddle Equipment en 30 procent korting op alle paarden, pistolen en revolvers bij op en je begrijpt dat het tijd is om in te slaan deze week.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.