Nintendo Switch versie Apex Legends uitgesteld naar 2021

News
woensdag, 28 oktober 2020 om 13:30
apex legends crossplayf1625470176
Het voelt alsof we dagelijks een 'Uitgesteld naar' artikel mogen schrijven hier op de redactie en vandaag is ook weer zo'n dag. De huidige pandemie raakt steeds meer bedrijven en ook games die uit moeten komen. Nu is de Nintendo Switch-versie van Apex Legends ook uitgesteld naar 2021.
Tijdens EA Play Live 2020 werd aangekondigd dat Apex Legends naar de Nintendo Switch zou gaan komen. EA beloofde om dit in 2020 te gaan doen. Vanwege de huidige pandemie heeft het team alleen besloten om de game uit te gaan stellen naar 2021. Dat heeft Game Director Chad Grenier laten weten via een statement.
Het team van Respawn Entertainment heeft tijd nodig om 'de game eer aan te doen en het een geweldige ervaring te maken die Switch-spelers verdienen'. Nu is het nog maar de vraag hoe soepel Apex Legends gaat zijn op de Nintendo Switch. Om van een PlayStation of Xbox-controller over te stappen naar de Joy-Cons van de Nintendo Switch is een grote stap voor een first person shooter.
apex legends mobile is officieel bekendgemaakt 150583

Apex Legends op Switch krijgt cross-platform

Wanneer Apex Legends precies naar de Nintendo Switch komt is niet duidelijk. De Switch-versie zal wel cross-platform mogelijkheden krijgen, seizoensgebonden content en alle features die de andere versies ondersteunen. Apex Legends voor Nintendo Switch zal dus dezelfde ervaring moeten bieden als op een PlayStation, Xbox of PC.
Gaan jullie Apex Legends op de Nintendo Switch spelen? Of houden jullie het liever bij een ander console? Laat het ons weten in de comments.