Geavanceerde tips voor de Naturalist in Red Dead Online!

  De Naturalist rol in Red Dead Online is in vergelijking met de andere specialisaties een vreemde eend in de bijt. De beste manier om door de rangen te stijgen is dan ook niet heel voor de hand liggend. Met deze geavanceerde tips ben je binnen de kortste keren Rank 20!

  Werk samen tijdens Free Roam Events

  Net zoals de andere specialistische rollen in Red Dead Online heeft ook de Naturalist een aantal unieke Free Roam Events erbij gekregen, dat je alleen kan spelen als je in het bezit bent van de Animal Guide Book.

  In tegenstelling tot veel andere evenementen, zijn alleen alle Free Roam Events van de Naturalist co-op missies. Je hoeft niet tegen elkaar te strijden en samenwerken is de sleutel tot succes. Communiceer dan ook met je collega’s en zorg ervoor dat je in het tagging event verspreid bent over het veld. Op die manier kan je van alle dieren een sample verzamelen. Ook als je niet degene bent die een dier heeft verdoofd of getagd, krijg je namelijk wel de bijbehorende sample. Doe dus niet aan tag stealing, maar werk met elkaar samen om zoveel mogelijk informatie over de dieren te verzamelen.

  Voorkom de woede van Harriet

  Elke Naturalist heeft waarschijnlijk wel de grens van Harriet Davenport overschreden. Wanneer je te veel dieren in het wild doodt, dan zal je de volgende keer wanneer je haar winkel bezoekt in je gezicht gesprayd worden met een mysterieus goedje. Als na een nacht stevig drinken word je vervolgens op een onbekende plek weer wakker.

  Het kan behoorlijk vervelend zijn wanneer je simpelweg sedated ammo of andere goederen uit haar winkel wil kopen, omdat je vervolgens weer naar haar hutje moet reizen. Gelukkig is er een manier om te voorkomen dat je de wrath of Harriet riskeert wanneer je dieren doodt, iets wat je vaak moet doen wanneer je bijvoorbeeld ook wil werken aan je werkzaamheden als Trader.

  Je kan het desbetreffende dier namelijk vangen met een lasso, om het vervolgens uit zijn of haar lijden te verlossen door middel van je mes. Op de één of andere manier heeft Harriet geen bezwaar tegen deze methode van het doden van dieren, maar het werkt helaas niet op alle soorten. Toch kan het net genoeg zijn om niet opnieuw de grens van de dierenliefhebbers te overtreden.

  Doe mee aan zoveel mogelijk Events

  Zoals gezegd is het verstandig om goed samen te werken tijdens Free Roam Events, maar probeer er daarnaast ook zoveel mogelijk alleen te doen. De evenementen bieden namelijk een aantal voordelen aan Naturalists, die je goed kan gebruiken naast de Free Roam Events.

  Zo hebben de unieke events van Naturalists een goede kans om een sample van een Legendary Animal op te leveren, wat voor een flinke duit ervaringspunten zal zorgen. Daarnaast krijg je voor het evenement zelf al een mooie hoeveelheid ervaringspunten voor je rol, zelfs als je niet de beste beschermer van dieren bent. Als je namelijk sterft tijdens een Free Roam Event, dan kan je je medespelers spectaten. Doe je dat tot het einde van het evenement, dan krijg je alle beloningen die je zou krijgen wanneer je gewoon nog in leven zou zijn. Ideaal als je meer dan eens het loodje legt in Free Roam Events.

  Zet je kamp op een tactische plek neer

  Ben je door de rangen van de Naturalist aan het stijgen door je Animal Guide Book zo snel mogelijk met alle stempels te vullen? Dan kan je dat proces nog iets meer versnellen met een handige tip. Het grootste gedeelte van deze methode ben je namelijk aan het reizen tussen het gebied van je keuze en het winkeltje van Harriet.

  Die reistijd kan je flink verkorten door je kamp op te slaan in een gebied waar één van de winkeltjes staan. Op die manier kan je vanaf elk Fast Travel bord snel naar je kamp reizen, om vervolgens slechts een kort ritje te maken naar de shop van Harriet. Alle beetjes helpen!

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.