Daredevil Born Again seizoen 2 is nu al bevestigd

News
dinsdag, 28 maart 2023 om 18:30
daredevil charlie coxf1658736544
Liefhebbers van Daredevil hoeven zich geen zorgen te maken dat de serie stopt na één seizoen Born Again. Er is nu namelijk al onthuld dat er plannen zijn voor seizoen 2.
Daredevil was niet zo’n grote naam als Spider-Man of Iron Man, maar dankzij de Netflix-serie en het acteerwerk van Charlie Cox is de superheld enorm populair geworden. Nadat Netflix de rechten voor de serie verloor leek het einde voor Daredevil in zicht, maar Disney gaat nu met de show verder onder de naam Daredevil Born Again.
Het eerste seizoen van de serie moet nog uitkomen op Disney+, maar de mediagigant heeft duidelijk vertrouwen in het project. In een interview met Newsweek geeft Vincent D’Onofrio, die aartsvijand Kingpin speelt, namelijk aan dat er al plannen zijn voor Daredevil Born Again seizoen 2.

“In het tweede seizoen zullen er enorme, enorme pays-offs zijn - in het eerste seizoen ook, maar daar kan ik niet veel over zeggen. Fans gaan echt krijgen wat ze willen. Het is heel cool om dit te doen.”

Born Again sluit niet aan op Netflix-serie

Ondanks dat Charlie Cox weer in het pak van Daredevil stapt, sluit de nieuwe show opvallend genoeg niet aan op de eerdere seizoenen van Netflix. Dat heeft Cox zelf vorig jaar aangegeven. Volgens de acteur geeft Disney er een andere show van maken, die ook minder bloederig dan het origineel zal zijn.
Doordat Disney haar eigen weg inslaat zullen fans ook afscheid moeten nemen van twee geliefde rollen. Karen Page en Foggy Nelson, die gespeeld werden door Deborah Ann Woll en Elden Henson, zullen niet terugkeren in Daredevil Born Again.