Deze geliefde acteur maakt ook sprong naar MCU

News
woensdag, 08 maart 2023 om 13:30
thepunisherf1581611421
Hoewel het MCU Marvel’s paradepaardje is, had het bedrijf in het vorige decennium ook elders veel succes. De Netflix-series waren bij velen geliefd en het annuleren van deze series werd Marvel en Disney niet in dank afgenomen. Maar fans hoeven niet definitief afscheid te nemen van de cast van de series.
De populariteit van Netflix-series als Daredevil en The Punisher is Marvel niet ontgaan. Verschillende castleden uit die series hebben hun rol namelijk weer opgepakt in het MCU. Charlie Cox (Daredevil) een Vincent D’Onofrio (Kingpin) zijn al te zien geweest in onder andere She-Hulk en Hawkeye.
Nu meldt The Hollywood Reporter dat een derde ster van Marvel’s Netflix-series zijn rol weer oppakt. Het gaat daarbij om Jon Bernthal, die The Punisher speelde in Daredevil en zijn eigen serie. Volgens The Hollywood Reporter zal hij dezelfde rol ook in het MCU vertolken.

Jon Bernthal is Punisher in Daredevil: Born Again

We hoeven overigens niet bijzonder lang te wachten op Bernthals debuut in het MCU. Waar hij in de Netflix-continuïteit pas verscheen in seizoen 2 van Daredevil, komt The Punisher in het MCU meteen al voorbij in Daredevil: Born Again. De serie start binnenkort met filmen en wordt naar verwachting volgend jaar uitgebracht.
Het is overigens niet zo dat de hele cast van The Punisher terugkomt. Deborah Ann Woll en Elden Henson zouden niet terugkomen als Karen Page en Foggy Nelson. Of er nog andere Netflix Marvel-sterren zijn die wel terugkomen zal moeten blijken.

Populair Nieuws