De Disney+ versie van Daredevil wordt minder bloederig

News
vrijdag, 23 december 2022 om 18:00
daredevil charlie coxf1658736544
Daredevil is weer terug van weggeweest, maar wel in een andere vorm. De nieuwe Disney+ serie over Matt Murdock, oftewel Daredevil, wordt niet zo bloederig als de Netflix-serie, aldus Charlie Cox.
Netflix maakte in 2018 een einde aan Daredevil, maar dat betekende niet het einde van de held of de acteur die hem vertolkt. Vorig jaar was Charlie Cox al als Daredevil te zien in Spider-Man: No Way Home en eerder dit jaar zat hij in meerdere afleveringen van She-Hulk: Attorney at Law. In juli dit jaar werd eindelijk bekend gemaakt dat Daredevil weer een eigen serie krijgt genaamd Daredevil: Born Again, dit keer op Disney+.
Deze serie sluit volgens Charlie Cox niet aan op de Netflix-serie. Zo zei hij tijdens Disney’s D23 Expo het volgende erover:

Disney+’s Daredevil wel duister, niet bloederig

Nu heeft de acteur zich in een interview met NME weer uitgesproken over de nieuwe serie. Daredevil: Born Again heeft wel wat overeenkomsten met de Netflix-serie qua toon, maar Cox vermoedt dat de serie toch wel anders wordt. ‘’Mijn instinct is dat het op Disney+ wel duister wordt, maar waarschijnlijk niet zo bloederig.’’
Cox denkt niet dat dit een slechte zaak is. Hij hoopt met Born Again een iets jonger publiek aan te kunnen spreken, zonder te verliezen wat ze tijdens Netflix’ Daredevil geleerd hebben over wat werkt. Of dit lukt zien we in de lente van 2024, wanneer de serie uitkomt op Disney+