Haal nu een nieuwe PS5 SSD met veel korting!

News
woensdag, 29 maart 2023 om 9:00
ps5 ssdsf1631201047
Wil je de opslagruimte van je PlayStation 5 uitbreiden, dan moet je nu je slag slaan. Een razendsnelle PS5 SSD is namelijk nu te scoren met veel korting.
Met de komst van de next-gen consoles kunnen PlayStation- en Xbox-spelers eindelijk ook genieten van korte laadtijden. Sony en Microsoft hebben hun consoles namelijk allebei uitgerust met een razendsnelle SSD, waardoor je nog maar een fractie van de tijd hoeft te wachten.
Wil je alleen zorgen voor meer geheugen voor je PlayStation 5, dan kan je niet zomaar elke HDD of SSD op het apparaat aansluiten. Je hebt namelijk een M.2 NVMe SSD nodig die minimaal even snel is als de ingebouwde SSD in de PS5.
Die SSD’s hebben normaal een flink prijskaartje. Gelukkig kan je nu profiteren van veel korting bij bol.com op de Samsung 980 PRO, die geschikt is voor de PlayStation 5. De SSD komt bovendien met een heatsink, zodat je alles in huis hebt om hem direct te installeren in je PS5. Wees er snel bij, voordat de actie voorbij is.

PS5 opslag uitbreiden dankzij update

Toen de PlayStation 5 lanceerde was het nog niet mogelijk om een tweede SSD-stick in de next-gen console te installeren en de opslagruimte uit te breiden. Sony is alleen gekomen met een update, waardoor de tweede slot is geactiveerd. Wil je precies weten hoe je een SSD kan installeren in de PS5, dan hebben wij een handige guide voor je gemaakt!

Populair Nieuws