WitchFire krijgt eindelijk een gameplay trailer

News
donderdag, 09 juni 2022 om 20:49
witchfiref1654799700
Nadat WitchFire werd aangekondigd in 2017 is het een hele lange tijd stil geweest rondom de game en haar development. Nu krijgen we van de ontwikkelaars, The Astronauts, een oogverblindende trailer met veel actie en een prachtige artstijl.

WitchFire gameplay oogt zeer indrukwekkend

The Astronauts kennen we natuurlijk van hun eerdere game The Vanishing of Ethan Carter, die game liet al zien hoe geweldig The Astronauts zijn met hun art stijl en directie. De studio gaat namelijk voor een fotorealistisch beeld. Nu komt de ontwikkelaar terug met een nieuwe game namelijk WitchFire.
In de game moet je hordes vijanden overhoop knallen en kun je er op los klimmen en klauteren. WitchFire in tegen stelling tot hun eerdere games is een actie game. De game word een Epic Games Store exclusive. Of de game na een tijdje ook gaat verschijnen op andere platformen is nog niet duidelijk.

WitchFire komt binnenkort in early access

Of de game net zo hard gaat knallen als de wapens in de gameplay trailer dat moeten we gaan zien zodra de game in Early Acces beschikbaar komt op Epic Games. Onduidelijk is of de game verbonden staat aan oudere titels van de studio. Gezien The Vanishing of Ethan Carter al een realiteit buigende game was, zou een terug keer naar dat universum natuurlijk best mogelijk zijn.
Tijdens de show werden ook nog een aantal andere games getoond. Zo werd een gloednieuwe Aliens-game uit de doeken gedaan die in 2023 moet verschijnen. De game heet Aliens Dark Descent. Verder werd ook uitgebreid gameplay van The Callisto Protocol getoond en zagen we een level uit Call of Duty Modern Warfare 2.
Summer Game Fest gaf verder een blik op een titel die al meer dan tien jaar in ontwikkeling is, genaamd Routine. Ook werd een gloednieuwe game genaamd Fort Solis getoond. In die game spelen Troy Baker (The Last of Us) en Roger Clark (Red Dead Redemption 2) een rol.