Call of Duty Warzone bereikt enorme mijlpaal

  Call of Duty Warzone is in maart 2020 uitgekomen. Iets meer dan een jaar later heeft de Battle Royale game een enorme mijlpaal bereikt. Wat is deze grote mijlpaal?

  Call of Duty: Warzone is een gratis Battle Royale game en onderdeel van COD: Modern Warfare. Toch hoeft deze niet speciaal gekocht te worden om Warzone te spelen. In de Battle Royale game beland je in een grote arena, met in totaal 150 mensen in solo of teams van twee, drie of vier. Als je dood gaat in de game, beland je in de Gulag. Hier vecht je het uit met één andere speler, om nog een kans te krijgen om terug te keren in de map, dat Verdansk heet. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om alleen of met het team het potje te winnen.

  De Call of Duty Warzone mijlpaal

  Nu heeft Call of Duty: Warzone een enorme mijlpaal bereikt. Sinds de release in maart afgelopen jaar heeft de Battle Royale game 100 miljoen geregistreerde spelers gegenereerd. Dit heeft het Call of Duty Twitter-account gisteren aangekondigd. Tijdens de launch van de game kwamen er zes miljoen spelers op af en heeft het in de eerste maand 50 miljoen spelers gegenereerd.

  Toch heeft hun grote concurrent Apex Legends laatst ook de grote 100 miljoen spelers mijlpaal bereikt. Deze Battle Royale game bestaat daarentegen al een jaar langer dan Warzone. Een vergelijking maken tussen de twee is dus niet echt eerlijk.

  Naast dat Call of Duty: Warzone de 100 miljoen geregistreerde spelers heeft bereikt, komt er nog iets groots aan voor de Battle Royale game. Zo start het derde seizoen van de game donderdag 22 april, iets wat de grote Warzone-gemeenschap erg blij gaat maken!

  Ben jij één van de 100 miljoen geregistreerde spelers? Laat het weten in de reacties!

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.