Hoe kan je de Pac Man 99 Battle Royale game spelen?

  Voor Pac Man liefhebbers is vandaag een mooie dag. Zo is de Pac Man 99 Battle Royale game vandaag uitgekomen op de Nintendo Switch. Toch is de game niet speelbaar voor iedereen. Wie kunnen de nieuwste Pac Man game wel spelen?

  De Pac Man 99 Battle Royale game speel je online tegen andere mensen. De game is vandaag uitgekomen, een paar dagen nadat de verkoop van verschillende Super Mario games, zoals Super Mario 3D All-Stars, stopt. Pac Man 99 is vergelijkbaar met Tetris 99 en Super Mario Bros. 35. De nieuwste game is ook gefocust op multiplayer en geïnspireerd op de iconische, originele Pac Man games.

  Hoe je de Pac Man 99 Battle Royale game kan spelen

  Alhoewel een nieuwe Battle Royale game een lust voor het oog lijkt, is het niet geschikt voor iedereen. Zo kunnen alleen Nintendo Switch Online leden Pac Man 99 spelen. Je moet er dus voor zorgen dat je eerst een lidmaatschap koopt voor Online. Maar als je dit hebt gekocht krijg je Pac Man 99 er gratis bij.

  Bekijk de aankondiging van Pac Man 99 hieronder:

  De Nintendo Switch game heeft traditionele Pac Man gameplay die we allemaal kennen, met de druk dat je 98 andere spelers moet zien te verslaan. Ghosts zijn er nog steeds, zo ook Power Pellets. Als je een Power Pellet eet kan je een Ghost naar een andere speler sturen om diegene aan te vallen. Als je tegen een Jammer aanloopt, maakt het je langzamer waardoor Ghosts jou kunnen grijpen.

  Er zijn vier power-ups, zoals Stronger, Speed, Standard en Train. Naast deze power-ups zijn er ook doelgerichte opties zoals Knockout, Hunter, Counter en Random. Je kan ook nog extra content kopen, dat klassieke Pac Man modi opent en verschillende NAMCO thema’s zoals Xevious, Galaga. Dig Dug en nog meer.

  Ben jij van plan de nieuwste Pac Man 99 Battle Royale game te spelen? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.