Call of Duty Warzone hackers eindigen potjes vroegtijdig

  Al sinds de lancering van Call of Duty Warzone heeft de game veel te maken met hackers en cheaters. Ontwikkelaar Raven Software probeert ze zoveel mogelijk tegen te werken, maar het lijkt erop dat hackers nu wel een heel opmerkelijke methode hebben gevonden om het systeem te misbruiken.

  Om te winnen in Call of Duty Warzone is een flinke klus. Je moet immers als enige speler of team overblijven van maar liefst 150 soldaten die de ‘arena’ in de game betreden. Wanneer je bijna hebt gewonnen en vervolgens wordt uitgeschakeld door iemand die duidelijk vals speelt, dan is dat een enorm zure ervaring.

  Raven Software doet er dan ook alles aan om hackers en cheaters tegen te werken, maar de oneerlijke spelers blijven nieuwe manieren vinden om het speelplezier van anderen te verpesten. Zo lijkt het er nu op dat hackers potjes vroegtijdig kunnen eindigen. Spelers melden namelijk dat hun match plotseling ten einde is gekomen door middel van een final kill cam, terwijl er nog meerdere spelers in leven waren. Call of Duty Warzone maakt sowieso geen gebruik van een kill cam aan het einde van een potje, alleen wanneer je zelf gedood wordt, waardoor het allemaal zeer opmerkelijk is.

  Zijn hackers aan het werk in Call of Duty Warzone?

  Door een potje vroegtijdig te winnen, is er natuurlijk niemand een winnaar. Daardoor lijkt het onlogisch dat hackers achter het probleem zitten. Anderzijds is het mogelijk dat hackers zelf gedood zijn en dan de match voor de rest verpesten of dat ze door iets anders zijn gefrustreerd. Als hackers er niet achter zitten, dan zal het gaan om een zeer aparte bug. In ieder geval is het te hopen dat Raven Software snel achter het probleem komt en het oplost.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.