Update - Apex Legends season 9 legend is bekend

News
dinsdag, 20 april 2021 om 8:00
apex legends krijgt tijdelijke solomodus 153349 2
Volgens een nieuw Apex Legends Twitter lek kunnen we ons in season 9 opmaken voor een nieuw karakter dat Pariah als codenaam heeft. Wat kunnen we precies van dit karakter verwachten?

Update - Het nieuwe karakter is bekend

Apex Legends toont via Twitter het nieuwe karakter wat niet Pariah, maar Valkyrie heet. Het nieuwe karakter lijkt rechtstreeks uit het Titanfall-universum te komen wat natuurlijk al bekend was in de plannen van Respawn Entertainment voor Apex Legends. Wat haar abilities zijn is nog niet officieel bekend gemaakt, maar die kan je hieronder checken in het bericht wat door de lekker eerder was vrijgegeven. Veel plezier met het nieuwe karakter in season 9 van Apex Legends.

Origineel bericht

Seizoen 8 van Apex Legends is bijna ten einde, waardoor de game dichtbij het negende seizoen zit. Zo kunnen we in season 9 veel Titanfall terugzien, als we game regisseur Chad Grenier mogen geloven. Verder is er nog niet veel bekend over season 9, behalve dat we een gloednieuw karakter kunnen verwachten.

Het Apex Legends seizoen 9 karakter

Apex Legends dataminer Biast12 heeft via een screenshot op Twitter laten zien wat de nieuwe abilities zijn van de zogeheten Pariah. Volgens het lek kan één van de gaven van Pariah gebruikt worden om de health bar te zien van een tegenstander en immuniteit geven voor stoom en flitsgranaten. Een andere ability van Pariah is een Sonar Grenade, die je kan gooien om de locatie van de tegenstander te zien. Dit effect duurt 15 seconden.
Natuurlijk heeft het nieuwe season 9 karakter ook een ultimate. Met deze speciale kracht genaamd de Sacrificial Romantic kun je een groot veld met stoom vullen, waarmee je alle tegenstanders in de stoom kan laten verbranden.
Ook heeft de Apex Legends dataminer enkele legendarische skins van Pariah onthuld. Deze skins staan onder de namen Secret Service, Lost Archive, Phantom Edge en Chimera. Of dit daadwerkelijk allemaal waar is, is niet zeker. Maar het lek ziet er vrij geloofwaardig uit, dus waarschijnlijk kunnen we ons langzaam verheugen op een nieuw Apex Legends karakter.