Call of Duty Warzone map gaat flink op de schop

News
zondag, 04 april 2021 om 12:00
localizacion helicopteros warzonef1594023388
Call of Duty Warzone gaat binnenkort weer flink op de schop. Tenminste, dat lijkt het geval te zijn volgens een recent lek. In gelekte beelden konden fans alvast een eerste blik krijgen van een jaren '80 versie van Verdansk.
Uiteraard was uitgever Activision er snel bij en werden de gelekte beelden snel offline gehaald. Toch wist een snelle Reddit-gebruiker de beelden op te slaan. Hij deelde ze opnieuw en daarvoor wordt Bulgarian_Yogurt bedankt.
De beelden zijn alleen nog lang niet af. Zoveel werd wel duidelijk, gezien er zelfs nog acteurs voor green screen te zien zijn. De beelden van de nieuwe map zijn voor nu dan ook nog een voorproefje. Wel zijn al een aantal verschillen gezien. Zo is er nu een tunnel naar een ondergrondse mijn en lijkt het stadion nog in aanbouw te zijn.
call of duty warzonef1584348369

Call of Durty Warzone map later deze maand?

Wanneer de vernieuwde Call of Duty Warzone map wordt geintroduceerd is nog niet duidelijk. Wel wordt er al flink op los gespeculeerd. Fans vermoeden dat 22 april de dag is waarop de jaren '80 versie van Verdansk verschijnt. Dan komt immers het derde seizoen van Call of Duty Warzone uit.

Populair Nieuws

Laatste Reacties