Call of Duty Warzone tovert spelers om in zombies

  De Call of Duty-franchise heeft al een lange relatie met zombies, maar nu zijn de ondoden op een onwaarschijnlijke plek opgedoken. Spelers in Call of Duty Warzone worden nu namelijk ineens omgetoverd in zombies in bepaalde gebieden.

  Er wordt al een paar dagen waarschuwingen gegeven, maar volgens de officiële website van Call of Duty heeft de dreiging in Verdansk het hoogste niveau bereikt. Het gebied rond de Gora Dam wordt nu beschouwd als een geïnfecteerd gebied, waardoor je in die regio zombies kan tegenkomen. Maar dat is niet het enige gevaar van ondoden die je kan tegenkomen in Call of Duty Warzone.

  Spelers in de Battle Royale game komen nu namelijk naar buiten met opvallende berichten. De gebieden rond het schipwrak van de Vodianoy en de gevangenis zijn nu nucleaire zones, waardoor je langzaam schade zal krijgen als je geen gasmasker gebruikt. Wanneer je alleen in deze gebieden het loodje legt, dan zal je niet naar de Gulag gaan. In plaats daarvan word je getransformeerd in een zombie en mag je op die manier de andere spelers gaan belagen. Alleen als je in solo mode speelt, dan je zoals normaal naar de Gulag gestuurd worden.

  Nucleaire explosie op komst in Warzone?

  De ontwikkelingen rondom Verdansk zijn waarschijnlijk allemaal een aanloop naar een groot evenement in Call of Duty Warzone. Volgens geruchten is het binnenkort namelijk tijd voor een nucleaire explosie in het gebied. Dat zal het geliefde Battle Royale level in een compleet andere versie omtoveren. Als je dus nog even wil genieten van old school Verdansk, dan kan je het beste nu nog snel een aantal potjes spelen, voordat het te laat is. Bovendien kan je dit weekend lekker profiteren van twee keer zoveel XP!

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.