Kijktip: nieuwe Liam Neeson film op Amazon Prime Video

  Een nieuwe Liam Neeson film is altijd natuurlijk welkom en daarom is het ook fijn dat The Marksman nu op Amazon Prime Video staat. De Amazon Original plaatst Liam Neeson in een rol die we heel goed van hem kennen, namelijk die van een complete bad-ass.

  Weer een reden om een beetje gelukkig te zijn, een nieuwe Liam Neeson film is verschenen op Amazon Prime Video. De film draagt de titel The Marksman en vertelt het verhaal van een veteraan die aan de Amerikaanse grens met Mexico woont. Hier leert hij een Mexicaanse jongen kennen die wordt achtervolgd door de drugskartels die best wel actief aanwezig zijn in Mexico. De veteraan die Liam Neeson speelt neemt de jongen vervolgens onder zijn hoede om hem te beschermen tegen de slechte kartels.

  Het zou natuurlijk ook geen echte nieuwe Liam Neeson film zijn zonder een overvloed aan actie. De film op Amazon Prime Video belooft in ieder geval aardig wat spanning en vermaak. Naast Liam Neeson zijn er ook nog wat andere sterren in de Amazon Original te zien die je misschien wel herkent. Zo zal je Katheryn Winnick in The Marksman misschien wel herkennen van haar rol als Lagertha in de hitserie Vikings.

  Nieuwe Liam Neeson film op Amazon Prime Video

  The Marksman lijkt in ieder geval een aardig spektakelstuk te zijn, maar hadden we dan eigenlijk ook iets anders verwacht van een nieuwe Liam Neeson film? Eigenlijk niet, de acteur speelt de laatste jaren steeds vaker in actievolle blockbusters zoals de Taken-reeks. Veel fans verlangen alleen terug naar de oude Liam Neeson die nog veel serieuze rollen op zich nam zoals hij deed in Schindler's List en Batman Begins. Mocht je niet zoveel zin hebben in Liam Neeson op Amazon Prime Video, dan is er gelukkig nog veel meer aan films en series te vinden bij de streamingdienst.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.