Bridgerton seizoen 2 geteased in eerste setfoto’s

News
woensdag, 05 mei 2021 om 15:30
rsz bridgerton 101 unit 03266rf1615972678
Na het razende succes van het eerste seizoen van Bridgerton kan een tweede seizoen natuurlijk niet ontbreken. Zo is de productie van Bridgerton seizoen 2 op dit moment in volle gang en kunnen we zelfs de eerste setfoto’s bekijken, waarmee we een eerste blik krijgen van de nieuwste hoofdrolspelers.
Netflix serie Bridgerton seizoen 1 draaide vooral om de relatie tussen de Duke of Hastings en Daphne Bridgerton. Hiernaast konden we natuurlijk ook verschillende verhalen volgen van de andere karakters, die in latere seizoenen een grotere rol gaan krijgen. Het tweede seizoen gaat niet meer draaien om Daphne en Simon, maar nu vooral om Daphne’s broer Anthony.

Eerste Bridgerton seizoen 2 setfoto's

Het tweede seizoen gaat over de relatie tussen Anthony en Kate Sharma, die respectievelijk gespeeld worden door Jonathan Bailey en Simone Ashley. De opnames van Bridgerton seizoen 2 zijn nu in volle gang in Berkshire, Engeland. Hier zijn ook de eerste setfoto’s gemaakt. Op deze foto's kunnen we de twee acteurs zien samen met actrice Charithra Chandran, die de rol van Edwina in seizoen twee speelt.
Bekijk hieronder de eerste setfoto’s:
Seizoen 2 volgt het boek The Viscount Who Loved Me, waarin Anthony oorspronkelijk verliefd wordt op Edwina, maar waar Kate er al snel alles aan doet om haar zus niet met de begeerde vrijgezel te laten trouwen.
Wanneer Bridgerton seizoen 2 uitkomt is nog niet bekend. Maar gezien de eerste setfoto’s zijn de opnames in volle gang en hoeven we niet jarenlang te wachten.

Populair Nieuws

Laatste Reacties