Netflix verwent kijkers met beide Paddington films!

News
woensdag, 05 mei 2021 om 15:00
paddingtonf1587044283
Live-action films van animatiekarakters vallen regelmatig niet goed in de smaak bij het publiek. Toch zitten er af en toe een paar uitzonderingen tussen. Zo is Paddington en het tweede deel hiervan over het algemeen niet alleen geliefd bij kritieken, maar ook bij het normale publiek. Nu kan je beide Paddington films bovendien zelfs kijken op Netflix!
Na het succes van het eerste deel, is er ook een tweede deel gemaakt, die zeer geliefd is bij kritieken en bij het algemene publiek. Het eerste deel is geregisseerd door Paul King en bevat castleden zoals onder andere Hugh Bonneville, Sally Hawkins en Julie Walters.

Netflix film Paddington is nu te bekijken!

De nieuwe Netflix film Paddington is gebaseerd op de boeken over Beertje Paddington, die voor het eerst in 2014 een verfilming kreeg. Het eerste Paddington deel gaat over de Peruaanse beer, die op een dag aan boord gaat van een schip en vertrekt naar Groot-Brittannië. Dit was al lang zijn grootste droom. Wanneer hij op Station Paddington arriveert in Londen voelt hij zich al snel eenzaam, totdat hij de familie Brown ontmoet, die de beer besluiten mee te nemen. Al snel lijkt alles goed te gaan, totdat een zeker iemand de beer in het vizier heeft en hem op wil zetten in het museum.
Netflix heeft beide Paddington delen er recentelijk opgezet. Het is voor een grote doelgroep beschikbaar. Al ben je nog jong of ben je al van oudere leeftijd, deze film is geschikt voor vrijwel iedereen. Ideaal dus om met het hele gezin te kijken!

Populair Nieuws