Simone Ashley speelt grote rol in seizoen 2 Bridgerton

News
woensdag, 17 februari 2021 om 14:00
rsz bridgerton 101 unit 03266rf1615972678
Het eerste seizoen van Bridgerton is een regelrecht kijkcijferkanon geweest voor Netflix. Met 82 miljoen kijkers is Bridgerton één van de meest populaire series die er bestaat op de streamingservice. Het is dan ook niet raar dat er een tweede seizoen aan zit te komen. Sex Education-actrice Simone Ashley heeft een grote rol in handen in het aankomende seizoen.
De Netflix-serie Bridgerton is gebaseerd op de populaire boekenreeks van Julia Quinn. Het eerste seizoen volgt het verhaal van het eerste boek van de Bridgerton-serie genaamd: The Duke & I. Het tweede seizoen is gebaseerd op het tweede boek van Julia Quinn genaamd: The Viscount Who Loved Me. In dit tweede seizoen zullen Daphne en Simon niet meer de hoofdrollen vervullen in de serie, omdat dat ook niet gebeurt in de boekenreeks. In het tweede seizoen is Antony Bridgerton als hoofdrolspeler te zien, samen met Simone Ashley.

Het verhaal

Anthony, gespeeld door Jonathan Bailey, gaat in het tweede seizoen van Bridgerton op zoek naar een vrouw voor hemzelf. Als hij iemand heeft gevonden waarmee hij wil trouwen, valt Kate Sharma, die gespeeld wordt door Simone Ashley, de schoonzus van zijn aanstaande, hem steeds lastig. Ze probeert hoe dan ook dit huwelijk te stoppen. Toch raken de twee vijanden steeds meer gehecht aan elkaar.
Simone Ashley gaat dus, naast Jonathan Bailey, de hoofdrol van Kate Sharma vervullen. Je kan Simone ook wel kennen van haar rol in populaire Netflix-serie Sex Education als Olivia. The Viscount Who Loved Me wordt ook wel gezien als favoriet onder de Bridgerton fandom. Dit seizoen belooft dus een nog groter spektakel te worden dan het eerste seizoen.
rsz bridgerton 101 unit 01798r3f1614939331

Meerdere delen

Naast het tweede seizoen, beloven er nog 6 seizoenen aan te komen, als we de boeken mogen geloven. In totaal heeft de reeks 8 boeken. In de verhalen na The Viscount Who Loved me, volgen de boeken de andere Bridgerton kinderen, waarvan er 8 zijn. Daarom zijn er ook in totaal 8 delen van de Bridgerton-serie.
Het tweede seizoen van de serie wordt in de lente van dit jaar opgenomen, Het is nog niet duidelijk wanneer het tweede seizoen beschikbaar gaat zijn op Netflix.