Update - Xbox Series X weer beschikbaar op bol.com!

  De next-gen consoles zijn dit jaar eindelijk gelanceerd na lang wachten, maar er wordt nog langer een beroep gedaan om het geduld van gamers over de hele wereld. Veel exemplaren zijn er namelijk niet beschikbaar. Als je snel bent kan je nu een Xbox Series X scoren, want de console is weer te koop op bol.com!

  Microsoft

  Update 3 - Xbox Series X weer bij bol.com

  Ben je nog op zoek naar een next-gen console, dan moet je nu je slag slaan. Op bol.com is namelijk weer een nieuwe lading Xbox Series X consoles beschikbaar, maar de voorraad kan er zo weer doorheen zijn!

  Update 2 - Nieuwe voorraad Xbox Series X

  Als je nog op zoek bent naar een next-gen console, dan hebben we goed nieuws voor je. Niet alleen de MediaMarkt heeft weer een nieuwe voorraad aan Xbox Series X consoles, maar ook bol.com heeft een extra lading gekregen van Microsoft. Sla snel je slag, voordat de console weer uitverkocht is!

  Update 1 - De voorraad is er weer doorheen

  Als je nog op zoek bent naar een Xbox Series X, dan moet je helaas nog wat langer geduld hebben. De voorraad van de next-gen console op bol.com is namelijk alweer uitverkocht. Wanneer de webshop weer een nieuwe lading krijgt is niet bekend.

  Origineel bericht

  Het hele jaar werden we in spanning gehouden, maar in november was het dan eindelijk zover: de release van de next-gen consoles. Sony is gekomen met twee versies van de PlayStation 5, terwijl Microsoft heeft gekozen voor een krachtige en iets minder krachtige console: respectievelijk de Xbox Series X en Xbox Series S.

  Terwijl laatstgenoemde sinds de lancering vrij vaak beschikbaar is geweest, is dat allerminst het geval voor de Xbox Series X. De next-gen console was voor release eerst al in no-time uitverkocht door middel van pre-orders en alle ladingen die sindsdien zijn binnengekomen waren ook in recordtijd weer uitverkocht. Helaas veelal door scalpers. Als je snel bent kan je die groep voor zijn en een Xbox Series X nu kopen bij bol.com, want de webshop heeft weer een aantal exemplaren beschikbaar.

  Hoe zit het met de PlayStation 5?

  Beide consoles van Microsoft zijn op het moment te koop op bol.com, maar dat is niet het geval voor de PlayStation 5. De nieuwe console van Sony is net zoals de Xbox Series X flink in trek en gecombineerd met de coronacrisis en scalpers heeft dat gezorgd voor flinke tekorten. Volgens bol.com zal de PlayStation 5 in 2021 weer beschikbaar zijn, maar wanneer precies is helaas nog niet bekend.

  Dit bericht is op 11 juni 2021 bijgewerkt.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.