'Starfield toch wél aanwezig op E3 2021'

  De laatste weken vragen veel mensen zich af of de nieuwe Bethesda game Starfield aanwezig op E3 2021 is. Jason Schreier van Bloomberg hakt nu in ieder geval de knoop door en zegt dat we Starfield zeker gaan zien bij de gamebeurs.

  Veel mensen zitten al met smart te wachten op de nieuwe game Starfield uit de stal van Bethesda terwijl we eigenlijk nog niks gezien hebben van de game. De verwachting was dan ook dat we op E3 2021 wat te zien kregen van de nieuwe game van Bethesda, maar berichten eerder deze week leken te zeggen dat die verschijning niet ging gebeuren. De bekende journalist van Bloomberg, Jason Schreier, laat nu alleen op Twitter weten dat Starfield zeker wel aanwezig op E3 2021 zal zijn.

  Schreier heeft het in het verleden wel vaker bij het juiste eind gehad en is een van de meest geharde onderzoeksjournalisten in de game-industrie. Op basis daarvan is de kans best wel groot dat Starfield aanwezig op E3 2021 is. Wat we precies dan gaan zien van de nieuwe game van Bethesda is nog onduidelijk, maar met het nieuws dat Microsoft samen met Bethesda een conferentie zal houden op E3 2021, weten we in ieder geval wel waar we Starfield gaan zien.

  Exclusiviteit Starfield op E3 2021

  Als Starfield getoond wordt bij de presentatie van Microsoft en Bethesda op E3 2021, dan kan je er ook wel vanuit gaan dat er iets gezegd wordt over de exclusiviteit van de game. Eerder deze week kwam namelijk naar buiten dat de game enkel en alleen op de Xbox en PC zal uitkomen. Dat was wel een klein beetje te verwachten nadat Microsoft een flinke zak geld neerlegde voor de overname van Bethesda. Nu is het maar hopen dat de game ook de hype die eromheen hangt weet waar te maken.

  Starfield

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.