Avatar: Frontiers of Pandora nu met veel korting te scoren

News
dinsdag, 09 april 2024 om 10:00
avatar frontiers of pandora headerf1698320113
Sommige games blijven altijd prijzig, bijvoorbeeld als een uitgever weet dat wie ze wil spelen toch wel betaalt. Maar Ubisoft-titels zakken juist vaak heel snel in prijs. Een redelijk recente titel heeft bijvoorbeeld een nieuw dieptepunt bereikt.
Er zijn veel terechte kritiekpunten op de Avatar-films van James Cameron. Maar wat je ze niet kunt afnemen, is dat ze een prachtige wereld voorschotelen die je graag zelf zou willen ontdekken. Die kans bood Ubisoft eind vorig jaar met Avatar: Frontiers of Pandora.
Zoals vaker met Ubisoft-games, was Frontiers of Pandora al snel vaak afgeprijsd. Momenteel kun je de game vaak vinden voor 45 tot 50 euro, in plaats van de 70 die Ubisoft normaal vraagt. Coolshop gaat nu nog lager en biedt de game aan voor de laagste prijs tot nu toe.
Opvallend genoeg is alleen de prijs op PS5 zo laag. De Xbox-versie is ook in de aanbieding, maar kost een tientje meer. Bovendien kun je die elders vinden voor een nog lagere prijs.

Avatar: Frontiers of Pandora heeft plussen en minnen

Het is enigszins toepasselijk om Avatar: Frontiers of Pandora met korting te halen, want de game was niet helemaal perfect te noemen. Het is soms onduidelijk wat er van de speler verwacht wordt en het grote verschil in lichaamsbouw tussen mens en Na’vi maakt combat soms lastig. Toch kun je ook in onze review teruglezen dat het een waar genot is om Pandora te mogen verkennen.
Mocht je trouwens helemaal niet op zoek zijn naar een nieuwe game, maar wel een nieuwe tv nodig hebben, dan heb je ook geluk. Bij MediaMarkt zijn er namelijk scherpe tv-deals op dit moment. Bij sommige modellen scheelt het zelfs een paar honderd euro, dus als jouw tv op het eind van zijn Latijn is, is het een kijkje waard.

Populair Nieuws

Laatste Reacties