'Apple werkt aan AirPods Max 2'

News
donderdag, 12 januari 2023 om 12:30
2004058430f1610526260
Muziekliefhebbers kunnen mogelijk een nieuwe koptelefoon van Apple verwachten. Het bedrijf werkt naar verluidt aan een nieuwe generatie AirPods Max. Deze kan bovendien de nodige verbeteringen krijgen.
Volgens analist Ming-Chi Kuo is Apple bezig met nieuwe AirPods. Daarbij verwijst hij naar twee nieuwe producten. Een goedkopere variant van de AirPods, waar al eerder geruchten over waren, is één van die producten.
De andere is een nieuwe generatie van de AirPods Max. Waar de gewone AirPods oortjes zijn, is de Max-variant een koptelefoon. Apple zou een nieuwe generatie mogelijk in de tweede helft van 2024, of als het tegenzit in de eerste helft van 2025 lanceren.

Wat verbetert Apple met de AirPods Max 2?

Kuo kan niet veel melden over wat we moeten verwachten van de AirPods Max 2. Maar het lijkt waarschijnlijk dat veel van de verbeteringen in andere AirPods van de afgelopen twee jaar ook in de Max worden doorgevoerd. De originele AirPods Max verschenen in 2020 en sindsdien heeft Apple in andere Airpods betere noise cancelling geïntroduceerd, de batterij verbeterd en de U1-chip toegevoegd om ze beter vindbaar te maken via de Find My app.
Er zijn de laatste tijd weer veel geruchten over waar Apple de komende jaren zoal mee bezig is. Dit jaar zou vooral in het teken staan van mixed reality, mogelijk ten koste van de iPhone 15. Verder is Apple bezig met het zelf maken van allerlei onderdelen, waaronder schermen en chips voor draadloze verbindingen.