‘Samsung Galaxy S23 nu al te zien’

News
donderdag, 12 januari 2023 om 13:00
samsung galaxys22f1673952408
De Samsung Galaxy S23 wordt binnenkort waarschijnlijk onthuld. Samsung heeft namelijk een evenement op de planning staan, precies rond de tijd dat het bedrijf meestal vlaggenschepen onthult. Maar nu lijkt de telefoon wat te vroeg te zien.
Naar alle waarschijnlijkheid weten we binnenkort alles over de Samsung Galaxy S23, want er is op 1 februari een Galaxy Unpacked evenement. Maar helaas (voor Samsung) is de telefoon nu al te zien via gelekte beelden. De site WinFuture beweert officiële renders van de smartphone te hebben (via The Verge).
Deze renders tonen een design dat al eerder gelekt is. Daarbij is er geen camera-eiland, zoals doorgaans gebruikelijk is met smartphones, maar steken alle cameralenzen apart uit de achterkant van de telefoon. Verder lijkt het design redelijk vertrouwd voor Samsung-telefoons.
De renders tonen de Samsung Galaxy S23 in vier verschillende kleuren. Het lijkt erop dat de telefoon verkrijgbaar zal zijn in zwart, wit, groen en een roze-achtig paars. Mogelijk zijn er nog andere kleuren, al zijn de meeste smartphones altijd in een redelijk select aantal kleuren verkrijgbaar. Een breed palet van S23 kleuren hoeven we dus niet te verwachten.

Wat zijn de specs van de Samsung Galaxy S23?

Het lek toont alleen het uiterlijk van de S23. Voor enige indicatie van de specs van de telefoon zullen we dus moeten wachten op de werkelijke onthulling van de telefoon. Naar verluidt kon het nog wel eens tegenvallen hoeveel beter hij is dan de S22.