'Amber Heard wordt volledig geschrapt uit Aquaman 2'

News
woensdag, 15 juni 2022 om 12:00
amber heardf1654328410
Amber Heard heeft niet alleen de rechtszaak tegen ex-man Johnny Depp verloren, mogelijk verliest ze ook een grote rol. Naar verluidt wordt de actrice namelijk helemaal geschrapt uit Aquaman 2 en is de productie op zoek naar een andere actrice voor de rol.
Sinds er verhalen zijn buiten zijn gekomen dat Johnny Depp zijn toenmalige vrouw Amber Heard zou hebben geslagen, heeft de acteur meerdere rollen verloren. Het was voor zijn fans dan ook moeilijk te verkroppen dat Amber Heard haar rollen mocht houden, nadat er geluidsfragmenten uitgelekt waren waarop te horen was dat Heard juist Depp mishandelde.
Toch lijkt het er nu op dat de actrice wel gevolgen gaat ondervinden van haar acties, nu ze een rechtszaak omtrent smaad tegen Depp heeft verloren. JustJared meldt namelijk dat Amber Heard volledig geschrapt zal worden uit Aquaman 2: The Lost Kingdom. Naar verluidt is Warner Bros. op zoek naar een andere actrice voor de rol en zullen alle scènes met Heard erin opnieuw worden geschoten. Dat zouden bronnen hebben gemeld aan de publicatie.
Eerder kwamen er al geruchten naar buiten dat de rol van Heard in de film sterk zou zijn beperkt. Tijdens de rechtszaak gaf Walter Hamada, het hoofd van DC films, aan dat Warner Bros. er al eerder over na heeft gedacht om Heard te recasten.

Gerucht niet waar volgens woordvoerder Amber Heard

Een woordvoerder van Amber Heard heeft tegen The Blast gezegd dat het gerucht 'onnauwkeurig, ongevoelig en zelfs een beetje krankzinnig is'.
Voor Johnny Depp ziet de toekomst er ondertussen weer wat rooskleuriger uit. De acteur heeft veel steun gehad tijdens en na de rechtszaak en er is zelfs weer een deur opengezet voor Depp om de rol van Captain Jack Sparrow weer te vertolken. Eerder gaf de acteur zelf aan niet meer terug te willen keren voor de Pirates of the Caribbean-franchise.

Populair Nieuws