Mads Mikkelsen vervangt Johnny Depp in Fantastic Beasts 3

News
donderdag, 26 november 2020 om 12:00
hannibal serie met mads mikkelsen zoekt nog steeds een nieuwe zender 145190
Het gerucht ging al een tijde rond, maar nu is het officieel: Mads Mikkelsen zal Johnny Depp gaan vervangen in Fantastic Beasts 3. Depp werd ontslagen van zijn rol vanwege de rechtszaken die momenteel spelen tussen hem en zijn ex-vrouw Amber Heard. Dit leverde enorm veel drama op. Toch zou Mads Mikkelsen nog wel eens een hele goede vervanger kunnen zijn.
Mads Mikkelsen staat natuurlijk vooral bekend om zijn rol als Hannibal Lecter in de serie Hannibal, maar ook in onder andere James Bond: Casino Royale, Polar en Doctor Strange speelde hij grote rollen. Over zijn acteerwerk valt niet te klagen in al deze films. Hoewel zijn reputatie niet zo groot is als die van Depp, zou Mikkelsen nog wel eens ontzettend kunnen overtuigen als Gellert Grindelwald in Fantastic Beasts 3.
De productie van Fantastic Beasts 3 heeft het zeker niet makkelijk gehad de laatste maanden. Niet alleen hadden de makers van de film, Warner Bros., het moeilijk met de situatie rondom Johnny Depp, maar ook de coronapandemie zit behoorlijk in de weg. De film is dan ook een behoorlijke tijd uitgesteld. Eigenlijk zou Fantastic Beasts 3 uitkomen in november 2021, maar dat is verplaatst naar juli 2022.

Drama rondom Johnny Depp

De drama tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw en mede actrice Amber Heard speelt ondertussen al sinds 2016. De twee gingen niet makkelijk uit elkaar, waarna Amber Heard Johnny Depp begon te beschuldigen van mishandeling. Depp zelf ontkende dit volledig en beweerde zelfs dat de mishandeling eigenlijk andersom was. Je kan hier meer lezen over deze bizarre situatie.
Denken jullie dat Mads Mikkelsen een goede vervanger is voor Johnny Depp?