Amber Heard in Aquaman 2 ondanks conflict Johnny Depp

News
maandag, 19 april 2021 om 13:30
amber heardf1654328410
In het eerste deel van Aquaman konden we Jason Momoa zien schitteren als de superheld. Hiernaast vervulde Amber Heard de rol van Mera. Deze rol gaan we vrijwel zeker terugzien in Aquaman 2, ondanks Amber Heards conflict met Johnny Depp.
Karakter Mera werd in het eerste deel van Aquaman en in de 2017 versie van Justice League gespeeld door Amber Heard en is ook wel het liefdesinteresse van Jason Momoa’s Aquaman. Haar kunnen we nu ook terugzien in Aquaman 2. Toch was dit niet geheel zeker, vooral door het grote conflict met Johnny Depp.

Amber Heard haar conflict met Johnny Depp

Het conflict rondom Johnny Depp en Amber Heard speelt zich al een lange tijd af. Zo heeft Heard een stuk geschreven voor The Washington Post, waarin zij praat over huiselijk geweld en ze citeert dat Johnny Depp haar heeft mishandeld.
Naar aanleiding van dit stuk heeft Depp Amber Heard aangeklaagd wegens de financiële verliezen die hij heeft opgelopen door de volgens hem valse beschuldigingen van zijn ex-vrouw. Zo heeft hij de rol van Jack Sparrow in de Pirates of the Caribbean films verloren door de beschuldigingen.
Toch kunnen we, ondanks de schrijnende situatie met haar ex-man, Amber Heard haar rol weer zien vervullen in DC’s Aquaman 2, als we haar bericht mogen geloven. In dit bericht zien we namelijk dat ze het Twitter-account van Aquaman in de foto heeft getagd. Ook kunnen we in dezelfde post, maar dan op haar Instagram, zien dat ze Jason Momoa heeft getagd.
Er waren geruchten dat haar rol in Aquaman 2 een stuk kleiner zou worden door de ruzie met Johnny Depp. Maar als we dit bericht mogen geloven, gaan we Mera in al haar glorie weer zien verschijnen in Aquaman 2.