Johnny Depp keert nooit terug voor Pirates of the Caribbean 6

News
donderdag, 21 april 2022 om 15:00
pirates of the caribbeanf1590680198
Fans van Pirates of the Caribbean hoeven niet te verwachten dat ze Captain Jack Sparrow ooit nog terugzien. In de rechtszaak tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard heeft Depp namelijk verklaard niet terug te willen keren. Volgens hem zou Disney hem niets kunnen bieden voor een terugkeer.
Onlangs is de getuigenis van Johnny Depp gehoord in zijn rechtszaak tegen Amber Heard. Depp beschuldigt Heard van smaad naar aanleiding van een opiniestuk dat zij schreef voor The Daily Mail. Daarin noemde ze hem niet bij naam, maar door eerdere beschuldigingen aan zijn adres zou het stuk hebben bijgedragen aan het afzakken van zijn carrière.
Depp is bijvoorbeeld vervangen in de Fantastic Beasts-films en een mogelijke Pirates of the Caribbean 6 leek ook al enige tijd van de baan. De advocaat van Amber Heard vraagt zich alleen af of dat laatste echt door Heards opiniestuk komt. Zo vroeg hij aan Depp of het klopte dat hij sowieso niet zou terugkomen voor Pirates of the Caribbean 6, zo meldt Variety.
Depp kreeg de vraag of het klopte dat hij niet zou terugkomen als Disney hem “300 miljoen en een miljoen alpaca’s” zou bieden voor Pirates of the Caribbean 6. Depp antwoordde bevestigend. Van zijn kant gaat het verhaal van Captain Jack Sparrow dus niet door.
pirates of the caribbean salazars revengef1592324627

Johnny Depp al eerder uit Pirates of the Caribbean 6?

Het lijkt er overigens ook op dat Disney al eerder besloot om niet met Johnny Depp door te gaan voor Pirates of the Caribbean 6. De advocaat van Amber Heard wijst op een bericht dat Disney niet door wilde met Johnny Depp van vóór de publicatie van Heards opiniestuk. Depp wist hier niet van, maar zegt dat het hem niet verbaasd, gezien de eerdere beschuldigingen aan zijn adres.
Dat helpt hem niet in zijn huidige zaak tegen Heard. Daarin moet hij namelijk bewijzen dat zijn carrière beschadigd is door Heards opiniestuk. Suggesties dat er al eerder een dalende lijn in zat maken het lastiger om de zaak te winnen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties