Johnny Depp misschien toch terug voor Pirates of the Caribbean

News
dinsdag, 17 mei 2022 om 15:00
pirates of the caribbeanf1590680198
Pirates of the Caribbean heeft al een tijdje weinig van zich laten horen. Bovendien denkt Johnny Depp niet dat hij ooit nog te zien zal zijn als kapitein Jack Sparrow. Maar producent Jerry Bruckheimer lijkt daar anders over te denken.
Hoewel er geen nieuwe Pirates of the Caribbean-film aan de horizon lijkt, zijn er wel degelijk twee scripts in ontwikkeling. Jerry Bruckheimer, producent van de reeks, kreeg tijdens een interview met The Times de vraag of Johnny Depp verbonden was met één van die films. Volgens Bruckheimer is dat op dit moment niet het geval, maar de toekomst is volgens hem nog niet zeker.
Het is een opvallende uitspraak, want tijdens zijn rechtszaak tegen Amber Heard heeft Depp onlangs nog verklaard nooit terug te willen keren voor een nieuwe Pirates of the Caribbean. Disney zou Depp hebben laten vallen nadat Heard hem beschuldigde van huiselijk geweld. Volgens Depp is er nu niets dat Disney kan doen om hem terug te winnen.

Waar kan Johnny Depp nog terugkeren?

Bruckheimer vertelt dat er twee Pirates of the Caribbean-scripts in ontwikkeling zijn. Dat komt overeen met geruchten dat er een nieuwe film met een vrouwelijke hoofdrolspeler komt, samen met een reboot van de franchise.
Voor het eerste script is Disney in gesprek met Margot Robbie als hoofdrolspeelster, terwijl er in het andere geen rol voor haar is weggelegd. Wellicht ziet Bruckheimer daar een kans om toch nog met Johnny Depp te werken. Maar als Depp voet bij stuk houdt kan het zomaar zijn dat zijn versie van Jack Sparrow niet meer terugkomt.