Amber Heard was al bijna ontslagen voor Aquaman 2

News
woensdag, 25 mei 2022 om 13:15
amber heardf1654328410
Er is de laatste tijd veel gedoe rondom de rol van Amber Heard in Aquaman 2, vanwege de zaak tussen de actrice en haar ex-man Johnny Depp. Nu blijkt dat Heard bijna was ontslagen, maar niet vanwege de rechtszaak.
Momenteel is er een spraakmakende zaak gaande in de rechtszaal tussen Amber Heard en Johnny Depp, mede omdat alles via televisie wordt uitgezonden. Depp klaagt Heard aan, omdat ze haar ex-man publiekelijk ervan beschuldigd zou hebben van huiselijk geweld, terwijl er juist bewijs is dat het andersom is.
De acteur heeft de rechtszaak voornamelijk aangespannen omdat hij door de beschuldigingen geweerd wordt uit Hollywood. Zo werd hij geschrapt uit Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore en verloor hij ook zijn iconische rol als Captain Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean. Amber Heard claimt dat hij ook last ondervind door de zaak tussen de twee, zo zou haar rol in Aquaman 2 flink zijn verkleind.

Geen chemie tussen Momoa en Heard

Heard zou zelfs bijna zijn ontslagen door de rechtszaak, ware het niet dat hoofdrolspeler Jason Momoa en regisseur James Wan een goed woordje voor haar hebben gedaan, zo claimt entertainment-consultant Katherine Arnold tijdens de rechtszaak. Volgens Walter Hamada, de President van Warner Bros., is dat helemaal niet het geval, zo laat hij weten aan The Hollywood Reporter.
Hamada claimt daarnaast dat de rol van Heard in Aquaman 2 nooit is ingekort, iets wat de actrice wel onder ede heeft gezegd. De sequel zou namelijk nooit een romantische co-lead film worden zoals de eerste film, maar meer een ‘buddy comedy’ tussen Aquaman (Momoa) en zijn halfbroer King Orm (Patrick Wilson).