Drama rondom Johnny Depp en Amber Heard uitgelegd

Article
donderdag, 12 november 2020 om 14:00
johnny depp gellert grindelwald fantastic beasts the crimes of grindelwald phpqoiu6j 0f1660636323
Al jarenlang zijn Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard elkaar aan het beschuldigen van allerlei dingen. De twee die in 2016 uit elkaar gingen bleven bepaald geen vrienden van elkaar. Bij deze eindeloos durende ruzie, die zelfs tot een heleboel rechtszaken leidde, spelen natuurlijk een heleboel factoren mee. Vandaag gaan wij aan jullie uitleggen wat er nou eigenlijk allemaal aan de hand is tussen Johnny Depp en zijn Amber Heard.

Huiselijk geweld

Het begon allemaal in 2016. Toen de twee acteurs uit elkaar gingen begonnen de beschuldigingen van Amber Heard richting haar ex-man. Zij vertelde de wereld dat Depp haar tijdens hun huwelijk meerdere keren mishandeld heeft. Johnny Depp ontkende dit uiteraard meteen en ging zelfs tegen haar in door te zeggen dat Amber juist degene was die gewelddadig was naar hem. Amber begon daarna foto’s te verspreiden waarop Johnny buiten bewustzijn was met drugs naast hem. Johnny Depp leek hier behoorlijk de dupe van te zijn. Zodra zulke beschuldigingen naar je toe geslingerd worden, zal je niet snel een nieuwe rol krijgen in een film. Johnny Depp klaagde Amber Heard aan voor laster, wat inhoudt dat je leugens verspreidt over iemand met als doel zijn reputatie te verpesten.

Bewijsmateriaal

Vanaf dit moment blies het natuurlijk helemaal op. Er kwamen foto’s online waarin Amber huilend te zien was in een auto, foto’s waarop je blauwe plekken op haar gezicht zag en foto’s van verwoeste materialen in hun huis die Johnny volgens Amber naar haar toe gooide. Andersom was dit natuurlijk ook het geval.
Er kwamen ook een heel aantal foto’s online waar Johnny Depp te zien was met blauwe plekken in zijn gezicht. Ook gaf Amber zelfs toe dat ze dingen als pannen naar Johnny toe heeft gegooid. Het meest recentelijke dat uitkwam was een audiofragment, waarin Amber letterlijk toegeeft dat ze Johnny Depp geslagen heeft. De hele situatie wordt alleen maar erger en erger. Steeds meer aanklachten en steeds meer foto’s, video’s en audiofragmenten online en ook steeds meer mensen begonnen hun mening te geven over de situatie. Vooral Johnny Depp kreeg enorm veel support van zijn fans.
city of lies trailer met johnny depp uitgebracht 132053

Depp raakt rol kwijt

Johnny Depp is uiteindelijk zijn rol kwijtgeraakt in de komende Fantastic Beasts film, waarin zijn rol als Grindelwald waarschijnlijk overgenomen zal worden door Mads Mikkelsen. Dit zorgde ervoor dat de situatie echt opblies. De #justiceforjohnnydepp is over het hele internet te zien en mensen over de hele wereld zijn boos over de manier waarop deze situatie behandeld is.
In het rechtssysteem is iemand onschuldig totdat er genoeg bewijsmateriaal is om iemand schuldig te verklaren, wat in het geval van Johnny Depp, voor nu in ieder geval, niet gebeurd is. Mensen vinden dit daarom natuurlijk ontzettend onterecht voor Johnny Depp en nemen het voor hem op. Dit brengt ook een hoop aandacht naar de situatie tussen de twee, waardoor er ook nog eens een heleboel negatieve reacties naar Amber Heard online komen. Amber Heard zelf heeft momenteel al haar rollen nog, wat volgens een heleboel mensen dan ook niet klopt. Zeker na het audiofragment dat uitkwam, waarin Amber Heard zichzelf schuldig verklaart van mishandeling.
Wat vinden jullie van de situatie tussen deze twee acteurs? Vinden jullie het terecht dat Johnny Depp zijn rol kwijt is? Laat het ons weten met een reactie!

Populair Nieuws

Laatste Reacties